18.11.2007

Alku

Loin tämän blogin lähinnä siksi, että voisin pitää jonkinlaista päiväkirjaa omista jutuistani ja samalla myös yleistä "portfoliota". Nimesin homman "sekalaiseksi", koska haluan säilyttää vapauden laittaa tänne mitä itseäni huvittaa. Toki asiaan vaikutti myös muotia käsittelevien blogien yleisyys, mutta ajattelin omassani keskittyä itsekkäästi omiin tuotoksiini ja ajatuksiini, enkä niinkään esim. pukeutumiseen.

Valmistun pian Taiteen Maisteriksi Lapin yliopistosta. Aloittaessani pääaineeni oli vaatesuunnittelu, mutta nykyisin kyseinen koulutusohjelma kulkee vaatetusala-nimikkeen alla. Synnyin ja kasvoin Tampereen seudulla, jossa myös kävin kouluni. Ylioppilaaksi kirjoitin vuonna 2000, jonka jälkeen suuntasin Oriveden opiston kuvataidelinjalle. Vuoden ajan kokeilin erilaisia tekniikoita ja sain täyspäiväistä oppia kuvataiteen tekemisestä ja itsensä ilmaisusta kuvallisesti. Kasvattava ja hauska vuosi, josta jäi hyvät muistot ja hyviä ystäviä. 2001 syksyllä aloitin opinnot Rovaniemellä, jossa viihdyinkin lähes 5 vuotta. Kesäkuussa 2006 muutin Helsinkiin.
Vuodesta 2003 minulla on ollut vaatemerkki REDroi kaverini Jukan kanssa. Opiskeluaikana keskityin siihen ja muuhunkin opiskeluun liittyvään ja olen pyrkinyt tekemään paljon erilaisia juttuja. Monessa mukavassa olenkin saanut olla osallisena..

Tulevaisuudessa haluaisin tehdä vähän kaikkea: suunnitella, kirjoittaa, kuvittaa. Tykkään muodista sen eri muodoissaan. Tykkään pukeutua, ostella vaatteita, kenkiä ja erityisesti laukkuja ja koruja, mutta en mielestäni ole läheskään niin hyvin pukeutunut kuin voisin... erityisesti tykkään lukea lehtiä ja katsella kuvia. Pidän hienoista mainoskuvista. Rentoudun leikkelemällä vanhoja lehtiä ja tekemällä niistä kollaaseja...

No ehkäpä se on tässä, alku. Millaista jatkoa seuraa, sen näkee sitten...

1 kommentti:

Sayna kirjoitti...

Hei,

Tosi mahtava blogi sulla. Eksyin tänne, jonku muun blogin kautta ja jäin heti koukkuun. Nyt parin päivän aikana selannu koko blogin läpi :D :D

Ihana lueskella ja katsella kaikkea mitä oot saanu aikaseksi ja löytäny kirppiksiltä. :)