23.12.2007

Jouluna syödään ja piirretään!

Huomenna on jouluaatto... olen uurastanut töissä ja palkinnut itseäni henkilöstöalen voimin :)
Ostin kunnollista piirustuspaperia, setin tusseja (promarker) ja vielä piirustuskyniä, niitä ohuita ja mustia eli parhaita. Ajattelin joululomalla perehtyä luonnosteluun ja muotikuvitukseen. Lisäksi hankin Fashion Artist -kirjan, jossa siis perehdytään muotikuvitukseen, tekniikoihin jne. ja ainakin se vaikuttaisi ihan pätevältä opukselta. Koulussa esitystekniikan kurssi oli aivan onneton ja esim. materiaalien esittäminen on mulla aivan hakusessa :( joten ei auta muu kuin ruveta opettelemaan.

Ajattelin alkaa koota portfoliota omista duuneista ja osaamisesta, jolla voisi mahdollisesti hakea töitä. REDroi -jutuista on ihan kattavasti kuvallista materiaalia jne. mutta tarvitsisin myös muuta näyttöä, ja vähän uudempaakin kiitos. NRJ FA-kamoista on tarkoitus ottaa kuvia tammi-helmikuussa... ajattelin alkaa tehdä enemmän tuota kuvitusosiota, mahdollisesti myös ideoida mallistoa, jonka esittelisin paperilla... koulussa niitä tuli tehtyä useitakin, mutta niitä en kehtaa lähteä enää esittelemään, sen verran passé taitavat olla... korkeintaan neulemallistoa voisin edes harkita... huh. Mutta ajattelin siis tehdä ihan pelkkää kuvitustakin ja graafista suunnittelua kanssa. Pitäis vaan tyhjentää konetta, jotta se jaksais pyörittää fotaria... ja hankkia musteita tulostimeen..

Sainpa tällä viikolla myös omasta mielestäni oikein hyvän ja toteutuskelpoisen idean, josta lähden ehkä tekemään itselleni projektia jossain vaiheessa. Olisi ihanaa, jos olisi oma tuotantokoneisto olemassa, sinne vaan ideaa sisään ja äkkiä kauppoihin. Luin vanhasta Imagesta juttua American Apparelista, jossa näin tapahtuu... samassa talossa kaikki osastot, luodaan muotia eettisesti, eikä rätit seiso turhaan konteissaan satamissa. Mutta nyt täytyy pitää ideat visusti itsellä, koittaa itse kerätä rahaa, aikaa ja voimavaroja toteutukseen... on siinäkin toki omat hyvät puolensa, joskus olisi vaan kivaa jos asiat tapahtuisivat helposti. Olen kyllä jo pikku hiljaa keräillyt erilaisia matskuja kirppareilta ja muualta, jotka vaan odottelevat omaa aikaansa & toteutusta.

Kohta pitää vetäytyä yöpuulle, jotta jaksaa vielä aamulla duuniin... illalla pääsen vihdoin lähtemään Helsingistä landelle, sitten muutama päivä lomailua ja piirtämistä. Oi autuutta!

Hauskaa Joulua.

Ei kommentteja: