29.12.2007

Kassialma

Joululomat on vietetty ja paluu todellisuuteen edessä taas... lahjaksi sain lähinnä käyttötavaraa, mutta mukaan mahtui myös ihana fasaanikuvioitu IVANAhelsinki -laukku. En tiedä raaskinko käyttää sitä ollenkaan, niin hieno se on.
Poikkeusin myös "kotopuolessa" alennusmyynneissä, mukaan tarttui sinapinvärinen olkalaukku ja ihana pinkki Creative ZEN stone plus mp3-soitin. Edellinen soitin näyttikin lähinnä tamponilta ja kesti ehkä 3kk :( Jospa tämä uusi täyttäisi elämässäni olevan mp3-soittimen kokoisen aukon. Uuuuuuu, en malta odottaa että saan sen käyttöön!!! Ja muistia on 2GB!!!

Soitinta lataillessani fiilistelin uusia laukkujani ja annoin pienen ajatuksen sille tosiasialle, että en tarvitsisi enää yhtään uusia. Asetellessani laukkuja yhteiskuvaa varten koin pienoista ahdistusta... laukkuja on aivan liikaa, varsinkin kun osa on varastoituna vinttikomeroon ja muutamia "surkimuksia" elelee vanhempieni nurkissa. Tänä vuonna olen ostanut jo liian monta... onneksi osa on kirppislöytöjä, osa alennuksista bongattuja.Ehkä tän jutun pointtina on se, että haaveilen laukkumalliston suunnittelusta eli omasta laukkumallistosta siis. Laukku on itselleni turhamainen asuste ja samalla käytännöllinen esine, joka tallentaa sisälleen kaiken olennaisen -avaimet, lompakon, puhelimen jne. Olisi mahtavaa suunnitella sellaisia laukkuja, joita nähdessään jollekulle tulisi välittömästi sellainen olo, että on pakko saada ja heti joku noista - tai vaikka kaikki :D!!! Hankaluutena tässä tosin on ajanpuute ja materiaalikustannukset, sillä haluaisin tehdä oikeita laukkuja enkä mitään kauppakasseja...

Pitäis varmaan ruveta sanoista tekoihin tän ainaisen jahkailun sijaan? Toisaalta, olen kuitenkin suunnittelija ja nimenomaan se suunnittelu on mun työtä :) buahhahhaa. Mistäköhän sais niitä pieniä keijuja vai oliko ne tonttuja, jotka siinä yhdessä sadussa teki sen räätälin kaikki hommat???

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kivannäköisiä laukkuja sulla, varsinki tuo kiiltävä vihreä on herkullisen näkönen ja nuo ilmeisesti omaa tuotantoasi olevat REDroi-laukut on upeita. :)