29.1.2008

Pinkki-musta


Tein tänään pari tällaista nopeaa photoshoppausta, kun tajusin että aina ei tarvitse varsinaisesti piirtää tai tuhertaa pensselien kanssa... tämän päivän kohokohta oli, kun tajusin että mulla on viikonlopun lisäksi vapaata ma-ke eli 5 päivää putkeen. Voin keskittyä omiin juttuihin, vaikka esim. ommella. Töissä on tällä hetkellä ankeaa, ei niinkään töiden vaan muiden asioiden.
Ostin eilen pari kirjaa kirja-alesta, sain kovin edullisesti. Kaivelemaan jäi vielä muotikuvitus-kirja, mutta sille jäi alennustenkin jälkeen sen verran hintaa että pitää miettiä vielä... koska mulla nyt tällä hetkellä on noita kirjoja tuossa kuitenkin jo muutama, ja siinä nyt varsinaisesti mitään uutta ja järisyttävää ollut. Seuraavaksi pitää hankkia uusi kirjahylly, tulen hulluksi entisen kanssa...


Mulla on pinkki-musta kausi, oon söhertäny paperille pinkillä ja mustalla musteella. ei näissä kyllä oikein kunnon pinkkiä ole, mutta en jaksa nyt välittää. Koitan olla aktiivinen ja tehdä, että saan tuntumaa. Siis tekemiseen.
Joo. Enough said.

Ei kommentteja: