24.1.2008

Vanhoja juttuja

Jep jep. Tänään Helsingissä on taas vallinnut mahtava talvinen sää ja sen huomasi töissä siitä, että asiakkaat olivat keskimääräistä iloisemmalla tuulella. NOT. Ulkona hirveä sää ja asiakkaat tulivat kostamaan sen myyjälle.
Siispä koitan piristää itseäni internetin ihmemaassa ja turrutan itseni bloggailemalla tyhmiä juttujani. Ostin kiukuissani uusimman Glorian, 3,95€ tarjouksessa. Ihan kattavastihan siinä esiteltiin kevätmuotia ja juttuja mm. kultaisen vaatepuun saajasta (Joutsen), Julia Lundstenistä ja Minna Cheung esitteli omaa tyyliään. Yllärinä tuli, että Inno-juontaja neuloo intohimoisesti ja ruokkii naapurinkin lapsoset. Eli siis aina oppii jotain uutta. Viimeiset villitykset sivulla esittelyssä kotikissan-afrikkalaisen pantterikissan ja leopardin risteytys Ashera, lemmikkileopardi. Kovasti rikkaiden suosiossa ja kisuli maksaa 22 000 dollaria. Milloinkohan rikkaat keksisivät köyhien keskuudessa yleisesti tiedossa olevan asian, siis että kissoja saa ihan ilmaiseksikin ja aivan ihania. Olen ainakin oman elämäni angelinajolie, olen adoptoinut eriväriset (kissa)tytöt.

No, mun piti itseasiassa lisätä tänne muutama kuva vanhoista piirroksista, ihan vain uudempia odotellessa.


Tässä jotain vuodelta 2004, lyijykynä/tussi ja sitten lopullinen väritys ja muokkaus Photoshopissa. REDroi-kortteja muotimessuja varten.


Nämä taas on luonnoksia neulemallistoon, kevät 2005 muistaakseni, lyijykynä, näitäkin vein koneelle ja muokkasin. Neulemallisto tuli neule II -kurssille, koitin tehdä ohuita ja ylellisiä luksusneuleita... joo-o...

No tässä jotain mätöjä juttuja, 2004 vuodelta huvikseni piirrellyt.

Kuvien repro on huono ja saa ollakin, nämä nyt on vanhoja juttuja ja sellaisina pysyköön. Ehkä jotain voisin tehdä uudestaan, esim. muokata koneella ja lisätä taustoja.. pitää nyt katsoa. Never say never.

Ei kommentteja: