26.2.2008

Palanahkalaukkua & uusia kankaita

Tässä siis Uffin 2€ palanahkapuserosta tehty laukku eli paremminkin säkki. Törkeän iso, mahtuu tavaraa. Hihnasta tuli hieman pitkä, kaipanee vielä fiksausta, mutta en ole jaksanut vielä perehtyä, koska oli suhteellisen vaikea ommeltava. Vuoritin laukun ruskealla collegekankaalla, jota löytyi varastosta, joten lisäkustannuksia ei tullut. Kuva huono, mutta en jaksanut perehtyä, ajattelin vain lisätä tänne merkiksi sanoista tekoihin.

Tänään piti käydä vain ostamassa uusia nappeja neuleisiin, joiden napit haluan uudistaa. Lisäksi näytetilkku portfoliomallistoa varten ja ajattelin katsella josko löytyisi jotain kivaa... No tuli joo katseltua ja osteltua. Lisäksi kotona totesin, että toiset napit ei vaan sovi neuleeseen, johon olin niitä ajatellut... nice... mutta kivat napit ja varmasti löytävät paikkansa.

Kaikki kankaat Eurokankaasta. Alimmaisena strechfarkkua, jota piti ostaa vaan 1,2-1,5m mutta päädyin ottamaan loppupakan eli 2m, ainakin riittää, mitä sitten teenkin. Sit pala edullista puuvillaa, hassu kuvio ja ihana oranssi, 3,90€/m. Kukkakuosillista puuvillatrikoota on yhden raportin verran eli 85cm, 3,90€/m sekin, tais tosin olla II-laatua. Päällimmäisenä on puuvillaa, jossa räikeä kuosi josta mulle tulee mieleen japani, otin kokeeksi metrin hintaan 7,90€. Päällä vielä napit Stockalta. Tulihan näille hintaa, mutta toisaalta vähemmän kuin ostaisin kaupasta.

Pörräilin tänään Stockan naistenosastot läpi ja kävin Gina Tricotissa. Stockalla oli vaikka mitä hienoja merkkivaatteita, joihin ei ole ehkä koskaan varaa... tykkäsin Burberrystä, Day Birger&Mikkelsenistä, by Malene Birkeristä, Tiger of Swedenistä, Filippa K:sta, Dieselistä ja Inwearista, siis uusista mallistoista joita hypistelelin... erityisesti mieltä lämmittivät haalarit, takkimaiset tunikat ja pussihelmat (edelleen ). GT:lla oli joitain ihan hauskoja vaatteita, mutta ei
nyt tarttunu mitään mukaan, onneksi.

Mukavampaa tehdä itselle jotain persoonallisempaa, nythän mulla tätä aikaakin on...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voihan vihtori että tuli nätti laukku! Tosi kiva tuo valkoinen "V" yksityiskohtana.. hemmetti pitääkin alkaa katsastamaan potentiaalisia laukkumateriaaleja vaatteista, en ole koskaan vielä tehnyt itse laukkua :) Yksi punainen nahkatakki olisi minkä vois silputa hmm...

Anonyymi kirjoitti...

Toi oranssi kuviokangas on tosi herkku! :)