6.4.2008

Back in Helsinki

Ohhoh.
Oli tarkoitus vain hakea kissat vanhempieni luota hoidosta ja viettää vanhoissa maisemissa päivä tai korkeintaan pari... homma venähti viiteen päivään. Ehdin pyörähtää pari kertaa Tampereella (harmillista vaan etten päässyt itse keskustaan). Kyläilin kavereiden uudessa asunnossa, joka oli aika ihana ja viehättävä, harmi että aikaa oli vain rajallisesti. Toisella kerralla olin iskän kyydillä ja pääsin oikeastaan vaan kirpputorille ja Euromarkettiin! Mahtavaa.
Reissu kotopuoleen osoittautui parhaimmaksi "kirbereissuksi" koskaan. Pyöräilimme äidin kanssa paikalliselle kirbelle ja jouduimme ostomanian valtaan ja mukaan lähti jos ja vaikka mitä! Loppujen lopuksi piti väkisellä lähteä, ihan vain siksi että homma alkoi lähteä käsistä... Tampereen kirbellä innostuin ostamaan laukkuja ja onneksi paikka sulkeutui pian, jotta pääsin lähtemään sieltäkin... kun löin tiskiin neljä käsilaukkua ja pari muuta juttua, oli kassan takana olevan sedän kommentti lähinnä "no jokaisella on se oma juttunsa.." ja hän intoutui kertomaan kälystään, joka myös harrastaa laukkuja. Heh.
Seuraavalla kerralla Tampereella haluaisin kyllä enemmän pyörimään juuri keskustaan, kaupoille, radiokirppikselle (onhan se vielä siellä?) ja Europaan!!!
Helsinkiin palasin perjantai-iltana, jolloin piti jos heti päästä "luostariin" katsastamaan meininkiä. Eilen heräsin, öh ei-niin-virkeissä tunnelmissa, ja suuntasin kaupungille. H&M:n aletangosta tarttui mukaan farkkulappuhame (mikäs tälle nyt on se oikea termi?) . Illalla juhlittiin kaverin synttäreitä keilauksen ja Satkarin merkeissä.
Koti on kauhea kaatopaikka tällä hetkellä ja haluaisin kuvat kirbelöydöt, mutta palaan asiaan myöhemmin, nyt pitää taas kiirehtiä ihan toisille synttärikakkukahveille...

Ei kommentteja: