19.4.2008

Yksin kotona

No just.
Leffaseurani jumittaa töissään ja ilta onkin mennyt katsellessa nettiTV:tä ja pörräämällä internetin ihmemaassa. No ihan mukavaahan tämä on, kotona hengailu. Koti on paras paikka ja taannoin tein kevätsiivouksen, jonka yhteydessä vein taas lisää tavaraa vinttikomeroon viihtyvyyden maksimoimiseksi. Rakastan tavaraa ja kuten kaverini sanoi kerran "sulla on sellanen pieni koppi ja ihan v***sti kamaa siellä!!!" viitaten siis pienehköön vuokrayksiööni.

Samalla tein "loppuun" alkovin seinätarraprojektin, joka on ollut päällä ehkä viimeiset 1,5 vuotta. Tosin luulenpa että jatkan työtä, haluaisin lisätä tuonne ehkä lisää kasvustoa ja lintuja... toisaalta voisin repiä nuo irti ja aloittaa jonkun uuden. En tiä.

Samalla sain inspiksen pitkäaikaissuunnitelmaani eli korvistauluun. Kehykset löytyivät kotoa ja pääsivät uusiokäyttöön, pahviin pingotin ja niittasin mustaa kangasta ja lopuksi kiinnittelin koruja koukuistaan ja/tai nuppineulojen avulla. Lisäksi pari rintakorua. Koruja voi tarpeen tullen vaihdella, tuossa tällä hetkellä rakkaimmat eli tuliaisiana saadut I love New York-korvikset sekä Pariisista Eiffelit, joita en raaski usein käyttää. Lisänä ihanat Pääskyt, salama-korvikset (olin halunnut salamoita pitkään ja oli mahtava tunne kun ne joskus löytyivät, nyttemmin ihan peruskamaa), pieni strassikisu sekä pyörylät, jotka on alunperin kengistä irrotetut ja josta toivottavasti jossain vaiheessa tulee korvikset. Alareunassa näkyy huonosti muovikristallihakaneula.

Ei kommentteja: