27.6.2008

Barbie, I will always love you


Monen vaatesuunnittelijan lapsuuteen on kuulunut piirtäminen ja Barbie-leikit, varsinkin vaatteiden tekeminen Barbielle ja kavereille. Itselläni ei kovin montaa aitoa Barbieta ollut, mutta ne muutamat olivat sitäkin rakkaimpia. Vaatteita tein itse ommellen, virkaten ja vain kangasta leikellen, sekä joskus sain äidin suostuteltua tekemään jotain vaikeampaa esim. iltapukuja. Osa luomuksista oli aivan järkyttäviä näin jälkeenpäin ajatellen, mutta ilmeisesti kovasti oli hauskaa ja aika luovaa myös...
Keväällä tongin porukoilla vanhoja koulukirjoja ja löysin ihanan Barbie-lehden vuodelta 1988. Barbien piirustustyyli puree edelleen, rakastan ihanaa isoa tukkaa! Lapsena tykkäsin erityisesti fotonovelleista, alla olevassa tarinassa oli niin tyylikäs koira! ( Keltaisissa laatikoissa oleviin teksteihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota!)


Barbien punainen röyhelöolkainpuku on myös ihanan överi...Barbien tuttava, ärsyttävä Jenny, tekee ilkeitä kepposia ja lopulta pöllii Barbien ihanan naamiasiltapuvun, koska ei kestä ajatusta että B olisi illan kuningatar. Eikä ihme, sillä överi puku on jollain tapaa aivan järkyttävän ihana!


Olen kyllä edelleen sitä mieltä että Barbiet yms. on aika ihania ja joskus poikkean lastenosastoille ihailemaan nykyisiä nukkeja ja kaikkia niitä hienoja pikku assareita ja sälää, mitä niillä nykyisin on mukanaan. Lapsena halusin kovasti tummaihoista nukkea, mutta en koskaan saanut. Korjasin vahingon noin nelisen vuotta sitten ja ostin halvimmat tummat nuket, California girl-sarjan Christien ja deittikaveriksi saman sarjan miespuolisen Steven, molemmat mahtavat afrot! Mitäkö teen niillä? En mitään, mutta mitä sitten? Ne on hienoja :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Meinasin kuolla siellä NY matkoillani, kun poikettiin Times Squaren Toys 'r' Usiin. Mikä mahtava Barbie-osasto sieltä löytyikään ja hintaa nukeilla oli korkeintaan $50 dollaria. Suurin osa kuitenkin alta $20. Intoa lisäsi myös kunnon retro My Little Ponyt.Ihan mahtavaa!! :)