15.6.2008

Because Pink is my favourite colour

Oikeasti mulla on huono rahatilanne. Mutta Ivanan klubimyynti (viime torstaina ja perjantaina) ja kyseinen olkalaukku saattoivat taas pahoille teille. Toisaalta, maksoin mallikappalelaukusta 70% vähemmän kuin normaalihintaisesta "priimatuotteesta", eli sijoitukseni tuntuu kohtuulliselta. Pitkään himoitsemani olkalaukku on nyt siis minun.


Pinkistä väristä tuli vedettyä totaalinen yliannostus vuosina 2002-2005, mutta tänä kesänä olen palannut leiriin, pikkuhiljaa ja ilme vakavana. Laukkuun piti saada jotain yhteensopivaa, joten hairahdin myös Seppälän alessa näitten pehmeiden ja ah-niin-mukavien tossuhenkisten kenkuleiden takia.Pari käyttökertaa ja kärjet ovat jo vähän ojossa, hyvä hyvä...
Palatakseni Ivanan klubimyyntiin: olin torstaina paikalla (eli tehtaalla Arabialla) klo 10.07. Siinä vaiheessa (myynti avautui klo 10) siellä oli täysi hulina päällä ja 90%:sti naisista koostuva asiakaskunta hyvin kärkkäällä tuulella. Vaateriepuja revittiin lähes käsistä, ja tyytyväiset asiakkaat kiikuttivat tiskiin monen sadan euron edestä "edullista" designia. Huih. Itse tyydyin katseluun, nieleskelyyn ("ei oo varaa ostaa yhtään enempää") ja loppuviimeksi kaivelemaan kukkarosta kolikoita, että sain ostettua vielä pari pientä kangaspalaa (yht. 0,60€!) ja kaksi Tiira-tablettia (euron kpl!)


Kotona vallitsee kaaos, koska työstän portfoliota (!!!) ja keskityn lähinnä vain nakuttamaan fotaria. Siksi Tiirat ovatkin vasta pöydänkulmalla suoristumassa (joku ruttasi ne heti laukkuunsa...).

Ei kommentteja: