24.6.2008

Juhannusta

Juhannus on ohi ja sujui varsin mallikkaasti. Loppujen lopuksi päästiin junaan (tosin jouduin vielä taistelemaan paikastani siinä määriin, että kiukuissani haistattelin eräällä todella ikävällä ihmiselle, joka ei ilmeisesti käsittänyt, että jos hänellä ei ole paikkalippua EIKÄ lemmikkiä, ei hänellä ole syytä istua lemmikkivaunussa...). Tosin jos olisin tiennyt, että porukoilla on kahtena päivänä vieraita ja kolmantena pitää lähteä mummolaan, jossa on vieraita, en olisi ehkä lähtenyt... kuvittelin viettäväni rauhallista juhannusta, mutta hössötykseltä ja pakkosyömiseltä en välttynyt.

Torstaina kävin äidin kanssa ruokaostoksilla ja Euromarketista tarttui mukaan kesäkengät, hintaan 3,95€. Olin ajatellut samantyyppisiä kenkiä tummansinisinä, mutta tyydyin niiden puutteessa näihin ja halpaan hintaan. Reuna muuten ei ole enää kihara niinkuin kuvassa, en tiedä miksi se tuossa näyttää tuolta... hyvät jalassa, tosin taas pikkuisen isot, mutta 39 en saanut edes jalkaan kaupassa :(Illalla poikkesin vielä kavereiden uudessa kodissa, joka oli aikas ihana :) Lapsuudenkaverini oli miehensä kanssa paluumuuttanut kotipaikkakunnalle ja lähestulkoon uuteen paritalonpuolikkaaseen. Paljon tilaa, melkein uudet pinnat, valtava keittiö... tykkäsin kovasti myös sisustuksesta, kaverini oli hankkinut Klaus Haapaniemen suunnitteleman seinätarran, jonka alle hän oli asettanut vanhanaikaisen morsiuskirstun. Yhdistelmä oli jotenkin ihana ja sopi mainiosti tilaansa. Makkarissa heillä oli runsasta, punakuvioista tapettia, joka oli aivan mahtavaa. Kuulemma Bauhausista, enpä olisi uskonut, koska se näytti niin erikoiselta. Olkkarissa oli koristeena roskalavalta löytynyt vanha koristekuvioitu Singer-ompelukone!
Muutoin juhannus meni seurustellessa vieraiden kanssa, syödessä, lukiessa... vähän jaksoin piirustaa ja suunnitellakin, mutta vain vähän... tongin vanhoja kamoja ja tein hyviä löytöjä.
Kissat nauttivat tilasta ja juoksivat ympäriinsä. Porukoiden kissa ja koira pääsivät myös mukaan leikkeihin, joten vilskettä riitti. Saimi kokeili rusettipanta-trendiä, mutta se oli kovasti tylsä ja väsynyt juttu...
... joten Saimi nukahti kesken kaiken...Semmoiset jussit meillä! Ihanaa olla takaisin omassa kodissa ja Helsingissä!

Ei kommentteja: