25.7.2008

Hellesandaalit

Olen ihan parantumaton hassari. Vähänkin kuin saan jostain ylimääräistä rahaa, niin menen ihan sekaisin ja suuntaan kauppoihin. Tällä kertaa mieli teki jotain kepoisia kesäkenkiä, koska vihdoinkin on helle! (olin muuten tiistaina 5 tuntia rannalla ja paloin... ei pitäis ahnehtia aurinkoa...) No, Sokokselta löytyi Icon-merkkiset sandaalit -50% alessa. Tykkäsin kovasti näiden vähäeleisyydestä ja siitä, että ne olivat oikeastaan ainoat jotka istuivat jalkoihini.

Materiaali on nahkaa ja hintaa jäi enää 14,95€. Lisäksi sandaalit sopivat laukkuuni, vaikka ovatkin tummanruskeat. Laukku on muuten viime syksyltä (Aleksi 13), O.i.s-mallistosta ja yksi parhaimmista ostoksista ikinä. Käytän siis kaikista eniten tuota kassia, koska se sopii kaiken kanssa ja on iso. Niin, piti siis vielä sanoa sandaaleista: toivon, että näitä voin käyttää vielä ensi kesänäkin. Olen ilmeisesti maailmankaikkeuden huonoin kävelijä, koska kulutan kengät puhki reilussa kuukaudessa (Euromarketista juhannuksen aikoihin ostetut kumitossut hintaan 3,95€ ovat jo pohjista puhki!!!!) Nuo nyt ovat halvat, mutta nahkaa kuitenkin ja tyylillisesti aika ajattomat. Mutta saas nähdä.

Ostin muuten vielä laukunkin, sekin oli -50% alessa, mutta en kehtaa laittaa sitä tähän samaan, koska poden huonoa omatuntoa hassaroimisesta. Ja siitä että blogistani on tullut sarja tuote-esittelyjä ja tavaroita. Olen parantumaton materialisti. Hyi.

Ei kommentteja: