14.7.2008

Koruesittely, osa 1

Siivoilin viikonloppuna ja tein samalla hieman koruinventaariota. Olen suuri rihkaman ystävä ja tykkään asustaa koruilla. Samat korut saattaa olla jatkuvassa käytössä vuosia.

Aluksi rannerenkaita. Rannerengas on ehdoton korusuosikkini. Tässä lähes kaikki muovisia, paitsi yksi puinen (haljennutkin jo) ja pari jotain "metallisekoitetta". Keltaiset korut on muuten kaverilta lainassa jo neljättä vuotta... parhaimmaksi hinta-laatusuhteeltaan osoittautuneet punainen, musta ja valkoinen, maksoivat euron kpl neljä vuotta sitten. Musta iso "klopo" KappAhl, vihreä "klopo" ja puinen ruusukuvioinen Lindex, valkoiset sinikuviolliset kirbeltä ja loput henkalta. Metalliset ja "puuhenkinen" olivat yksi setti, kultainen ja läpinäkyvä toinen. Kultaisesta on hilseillyt jo lähes kaikki maalit pois, mutta se on hyvänkokoinen ja tykkään siitä vieläkin tosin paljon. Ehkä maalaan sen joskus. Rannerenkaita saisi olla paljon, paljon enemmän... mieluiten puisia lisää.Hennesin ihana värikivihelminauha, jossa pari lyhyempää ja yksi pidempi samassa. Oli tehokäytössä kesällä 2005.


Muovikorviksia: Valkoiset mustapilkulliset sydämet Huuto.net (ovat todella isot), mustat napit Glitter, loput kirbeiltä. Vaaleita rinkuloita oli vielä punaisetkin, mutta hajosivat.
Musta muovihelminauha on Lindexiltä ja käytetyin kaulakoru koskaan, sopii melkein kaiken kanssa. Isot ja painavat pallohelmet mustana ja turkoosina OneWayn alesta. Mustat olleet tänä kesänä tehokäytössä yhdistettynä mustaan kloporannerenkaaseen.

Valkoisina hohtavat muovihelmet (välissä ihan pieniä ja kultaisia helmiä) Huuto.net (sydänkorvisten kanssa settinä). Ruskeat helmet kirbeltä. Pitkiä muovihelminauhoja on vuosien saatossa ollut kaikissa eri väreissä, mitä kirpparilta on löytynyt, osa hajonnut ja osa varastossa.

Musta-kultainen lyhyt helminauha on muovia sekin. Turkoosit helmet puuta, solmitaan mustalla rusetilla. Itsetehdyt, en tosin ole käyttänyt näitä ehkä kertaakaan. Vihreät ja siniset lasihelminauhat on tosi pitkiä, molemmat samalta kirbeltä, samasta pöydästä, eri kertoina vain :)

Memory lane. Blingiä. Venyvät strassirannejutut (osa venähtäneet käyttökelvottomiksi), muovidimangirannejutut ja niitti & strassiranneka on kaikki Hennesiä. Näitä en osaa enää käyttää, osaa ei edes voi. Vedin jossain vaiheessa strasseista aika överit.


Aiemmissa yhteyksissä olen maininnutkin, että pinkistä tuli joskus vedettyä yliannostus. Muovihelmiä on myös keltaiset ja vihreät (kaikki Euromarketista). "simpukkajäljitelmä" koru ja korvikset henkalta. Tähtikorvikset jostain, en enää muista mistä. Kuvaan oli pakko lisätä Saimin pinkkisamettikaulapanta, strassisomistein toki... Nämä menevät nyt vintille :)

Jämäkoruja. Ostin viime kesänä Valtterin kirbeltä ison keksipurkillisen koruja, josta osa oli täysin käyttökelpoisia, osa vaatii hieman tuunausta. Purkki maksoi paljon (10-15€ en muista enää), mutta oli todella hyvä sijoitus.


Ja lopuksi lähinnä asusteisiin kuuluva, musta silkkiruusu, jossa höyheniä. Paljetit lisäsin itse. Takana tukkasolki/rintaneulaoptiot. Hennesiltä.


Toisessa osassa vähän hienommat korut.

Ei kommentteja: