29.7.2008

Sydän, sydän, oranssi, pinkki, nude

Eilen eksyin Lindexille ja alekoruja lähti messiin. Sokaistuin "Kaikki 0,95€" kyltistä. Jälkeenpäin iski morkkis. Tämän "pikkushoppailun" on loputtava. Ei tässä ole mitään tolkkua enää.
Puinen sydän on kyllä enemmän violetti luonnossa. Musta sydän on muovia. Tällä hetkellä fiksaatio sydänkoruihin.
Pinkki kuviollinen ja oranssi helmiäinen rannerangaskokelmaa kasvattamaan. Käsi aggressiivisesti nyrkissä, hell yeah! (kuvassa ei näy rusketus, joka on olemassa)

Viime viikkoinen alehöpöheräteostoslaukku on Friis&Co. -50% Sokokselta. Rumat varpaat elokuulta 1981.


Väri ei nyt pääse edukseen, mutta se on siis "hyvin hento lämmin vaaleanpunainen". Muotilehdissä väri voisi olla "nude pink", jenkki voisi kutsua nimeltä "flesh". Kooltaan tämä on medium ja kulkee sekä kainalossa että käsikynkässä. Sinällänsä hyvä ostos, että olen todella ihastunut tähän ja siksi laitoin kirpputorille meneviin tavaroihin 6 laukkua, tehdäkseni tälle tilaa. Alan vihdoin ymmärtää, että muutama hieno yksilö korvaa kymmeniä "ihan kivoja". Tämä pätee niin laukkuihin, vaatteisiin, kenkiin kuin koruihinkin.

2 kommenttia:

Freya kirjoitti...

"Alan vihdoin ymmärtää, että muutama hieno yksilö korvaa kymmeniä "ihan kivoja"." Tuon kun olisin minäkin tajunnut aikaisemmin, nyt sitä tarpoo tavarasuossa ja kokee silti luopumisen tuskaa ajoittain. Mutta vähitellen se harmonia löytyy =) toivottavasti

blandad. kirjoitti...

Pitäisi ehkä askarrella joku pieni kortti lompakkoon, jossa lukisi kyseinen totuus. Toisella puolella voisi lukea "Mieti tarvitsetko tätä todella?". Kaupassa shoppailuvimmassa voisi ottaa kortin esiin ja miettiä elämän totuuksia.