20.8.2008

Etnohippi

Eilinen visiitti Zaraan vahvisti käsitykseni siitä, että ne hippimekot, jotka olivat muotia vuonna '95, ovat palaamassa. Huippua. Onneksi siis ostin omani Uffista. Tällä hetkellä suurin mielenkiinnonkohteeni tyylien saralla on ehdottomasti ETNO, kakkosena hippietno. Tarkoitan siis hienostunutta "boho-vogue-rich people-hippietnoa". Toisaalta mukaanluen tähän etnojuttuun lähes kaiken etnisen arabeista intiaaneihin. Eskimotkin voi olla etnoa, eikö? Luultavasti, jos olisin suuri ja mahtava muodinluoja, ammentaisin mallistot useimmiten eri maista ja kulttuureista, sillä ne kiinnostavat eniten, ainakin tällä hetkellä.

Kyseistä mekkoa on kai kaupiteltu eBayssa, bongasin kuvan http://grasshopperfashion.blogspot.com ja harkitsin, josko alkaisin käyttää hamettani mekkona...


Huhtikuun britti-Voguessa teemoiteltiin kesää, innostuin valtavasti Globetrotter-hommasta, jossa kaikki etninen on tosi jees. Sopii erittäin hyvin henkilölle, jolla ei ole koskaan varaa matkustella ympäri maailmaa. Jos ei pääse vuoren luo, niin...


Samainen lehti oli pro-etnohippityyli: Vaadin saada tuollaisen sermin HETI. Ja mokkasiinit.


Uffin euronpäivillä harkitsin myös hapsuneuletta, jossa roikkui muovihelmiä... no, sinne jäi, mutta hapsut on niin cool. (Malene Birgerin ruskea hapsumokkalaukku - HALUAN).

Toinen ikihyvä on jokakeväinen Safari-muoti. Afrikka on cool, safarityyli (ei villieläinten metsästys ja muu riisto) on cool. Miksei talveakin vasten voisi käyttää safarijuttuja? Hä? Haluan muuten myös tuollaisen suurensuuren lintuhäkin. Suunnittelin, että laitan sinne kissat arestiin, kun tekevät tuhmuuksia!Valkoista hiekkaa... ja ehkä maailman isoin rannerengas, tahtoo!
No joo, ehkä tämä on taas omaa todellisuuspakoilua ja haikailua kesän, jota ei juuri ollut, perään... etnotyylillä ikuinen kesä.
2 kommenttia:

Freya kirjoitti...

Rrrrakastan etnisiä kuvioita sopivassa määrissä, Zaraan siis on poikettava. Kyllä pitäis tosiaan säilyttää kaikki vähänkin hyväkuntoinen, kun kaikki trendit olen tainnut jo elää ainakin kerran niiden kakkoskierroksella ;) joten aina löytyis ullakolta jotain sopivaa.

Anonyymi kirjoitti...

Siis toi roikkuva rottinkituoli! Tahtoo tahtoo! On se kumma vaikka kuinka pitäs olla jo aikunen, niin silti ajatus siitä, että olis oma keinu olohuoneessa on ihan mieletöntä! Meillä oli vuosi sitten Rölli ja metsänhenki-näytelmässä Röllin kotipesä toteutettu juuri keinuna. Se oli sellanen simppeli pyöreä puinen keinu, johon olis tehty päälle säkkikankaasta sellanen huppu, jonka sisään pääs piiloon. Jalat kyl jäi esille... mut silti! Ja sit siihen tehtiin viel huovutuksia päälle et se näytti ihan sammaleiselta peikon pesältä <3