21.8.2008

Takista liiviksi

Viime keväästä olen halunnut farkkuliiviä. Aluksi mielessä oli sellainen perusversio, mitä saa mm. henkalta, siis malliltaan herrainliiviä muistuttava. Viime viikon maanantaina bongasin tämän kyseisen yksilön jostain lehdestä ja innostuin valtavasti: liivi farkkutakista!!!!

Uffin euronpäiviltä olen tuonut jo yhden takin kotiin liiviaikeissa, mutta takki oli slimmattua mallia ja pienellä pystykauluksella. Ehdin käydä Uffilla samana päivänä katsomassa mahdollista takkia liiviin, mutta en löytänyt. Onneksi.

Viime sunnuntaina löysin sopivan yksilön valtterin kirbeltä, hintaan 3€. Takki on miesten Jack & Jones, mutta tykkäsin kuluneesta fiiliksestä ja väristä. Leikkasin takista siis hihat pois ja pituus lyheni leikkaamalla takki kahtia "neljännen napin jälkeen". Leikkausoperaation jälkeen takki pesukoneeseen, jossa helma rispaantuikin sopivasti. Tykkään tästä paljon, sopii aika monen vaatteen kanssa ja fiilis on aika rokki, kun liivi on kulahtanut ja sopivasti väljä.

1 kommentti:

Freya kirjoitti...

On kyllä niin mahtavaa, kun osaat itse tehdä! Mullakin on joku ikivanha, 80-luvulta kirppikselta ostamani James -merkkinen takista tehty liivi jemmassa (jotain sentään olen älynnyt säästää), pahus vaan kun se on kovin tiukka =D