17.9.2008

Farkkupalalaukku

Jee jee. Taas uutta laukkua pukkaa. Farkkulaukku on ajatuksena aina vähän sellainen, ööö... noh, farkkulaukusta tulee äkkiä semmoinen "halpa kässytyö" mielleyhtymä. En tiedä onko tämä nyt yhtään parempi, mutta olen itse tyytyväinen ja se riittäköön. Tämä on nyt ensimmäinen palalaukku ja tilkkutyö jonka olen koskaan tehnyt, JEEE! Vähän on pientä epäkohdistusta, mutta harjoitustyöksi on ihan hyvä. Farkkupalat on kaikki kierrätystä, kavereiden farkunlahkeita ja omia paloja, hihna on edellisessä postauksessa olevasta kassista se toinen, vuorikangas oli varastoista. Oon ihastunut tollaseen "taitettu suu" kassimalliin ja päätin kokeilla sitä tähän. Yleensä inhoan sitä, että kassissa on toinen puoli jotain pelkistettyä kangasta, mutta nyt en vain jaksanu askarrella koko palakassia ja hyödynsin farkun lahkeen. Noi kaikki vaaleat palat on muuten sellaisista hienoista Acnen korkeavyötäröisistä farkuista, joihin oli kaatunut punaviiniä ja kaverini hyödynsi ne tekemällä niistä farkkushortsit - ja minä pyysin sitten lahkeet uusiokäyttöön :D. Köyhän pitää koittaa olla kekseliäs.2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aloittaessani lukemaan postausta ajattelin heti että omg FARKKUPALALAUKKU, mutta kun näin kuvat niin mieleni muuttui :) hieno on!

blandad. kirjoitti...

jep, farkkupalalaukku on vähän siinä rajoilla, onko se kiva vai ei. Mutta Aerosmithin sanoin "Living on the Edge..." Toi taitettu suu muuten toimii hyvin käytännössä!