14.9.2008

Halutaan: enemmän hauskaa designia maailmaan

Oikeastaan koko juttu lähtee liikkeelle siitä, että olen (taas) pidemmän aikaa miettinyt, kuinka haluaisin "Take away"-kahvimukin, joka ei olisi kertakäyttöinen, mutta näyttäisi kuitenkin sellaiselta. Mukissa saisi olla kansi ja sitä voisi kuljettaa mukana. Noh, aika lähellä unelmaani pääsee tämä ihmemaa internetistä löydetty yksilö, suunnittelijanaan James Burges:
Posliinikuppi silikonisella kannella. Nerokasta. Tätä nyt ei viitsi joka paikkaan mukanaan kuljettaa, mutta töissä tämä olisi oivallinen: kahvi säilyisi lämpimänä eikä tarvitsisi pelätä että suhaisen sen heti kumoon ja kahvit pitkin pöytiä.
Kahvikuppi löytyi osoitteesta www.aplusrstore.com, ja päätin tutkailla nettikaupan tarjontaa enemmänkin.
Tämän Crinkle cupin olen nähnyt aiemminkin, mutta sekin on mielestäni hyvin hauska: rytätyltä muovimukilta näyttävä kuppi onkin posliinitavaraa sekin. Joku kehui tälläistä joskus, että ryttykohdasta on hyvä pitää kiinni juodessa.
Herätyskello joka juoksee karkuun! Homma toimii käsittääkseni niin, että kun kello alkaa soittaa ja sen koittaa läpsäistä kiinni, se lähtee karkuun, rullaten pyörillään pitkin lattiaa ja hälyyttäen samalla. Hahaa, robo-kello!

Nykyään kaseteilla alkaa olla jo moinen retro-arvo, eikä syyttä, onhan vanhanaikainen c-kasetti aika sympaattinen ilmestys. Itse elin kasettiaikaa pitkälle yläasteen puoliväliin, kunnes meille hankittiin cd-soitin. Ja siitä nyt ei kuitenkaan ole kuin 13 vuotta. Nykyään voi siis tehdä kaverille "mix-tapen" lataamalla USB-muistitikun täyteen musiikkia tai muuta, mutta antamalla sen hassussa kasettimuodossa :) Huom! Tikun sisältö on PITÄÄ kirjoittaa kansiin erivärisillä kynillä.
Lopuksi vielä hieno pyöräkori, joita saa muuten Suomestakin.4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toi herätyskello ja pyöräkori on omalla ostoslistalla. Tai ainakin toi pyöräkori..

Anonyymi kirjoitti...

Tuo rytätty "muovimukilasi" on ihana!Kävin katsomassa noita esittelemiäsi sivuja ja ihastuin siellä lähes kaikkeen!Ja osa tuotteista oli vielä ihan halpoja :)

blandad. kirjoitti...

joo. mä oon tällänen hyvä tuote-esittelijä. toivottavasti alkavat maksaa palkkaa joku päivä :D

Anonyymi kirjoitti...

Toi muistitikkujuttu on iha helmi!