7.9.2008

Miesmuotia


Bongasin Modin-lehdestä (2/2008 muistaakseni) miestenmuotia kesälle 2009. Juttu oli otsikoitu "Mieheksi tunnen itseni". Jep jep. Olin suuresti huvittanut Gallianon "arabihuivi päässä+puvuntakki+satiininhohtoiset reisitaskuhousut+jeesustukka/parta"-yhdistelmästä. Westwoodin haaremihenkiset housut+iso v-kaulus näyttää yllättävän miehekkäältä yhdistelmältä. Dolce & Gabbanalla luotetaan volyymiin ja ison miesbägin voimaan. Guccilla ja Pradalla taas yhä pillihousuihin, joista jälkimmäiset näyttävät hassuilta. Pohdimme taannoin kaverini kanssa, miksei miehille ole leggareita (paitsi muutamat poikkeukset mm. Vibskov ja KZC) ja kuvittelimme miten miehetkin vetäisin leggareitten kanssa shortsit jne. Pradalla ajatus oli käynyt mielessä jo paljon aiemmin... :)
Miestenmuoti on usein tylsää. Toisaalta miehet (paitsi gayskene) ovat vähän haluttomampia/varauksellisempia lähtemään mukaan erilaisiin hömpötyksiin. Ja miestenmuotiin vaikuttavat ihan fysiologisetkin seikat, kun miehen vartalo ei vaadi niin paljon kaavoituksellisia ratkaisuja kuin naisen. Kaverini (mies) mainitsi joku aika sitten ostaneensa Zarasta "vesiputous"kaula-aukkoisen t-paidan. Olin hieman yllättynyt, kunnes näin kyseisen paidan ja totesin ihan tosi hienoksi: lörpöttävän kaula-aukon ympärille oli painettu huivin kuva, joka näyttää kaukaa tosi kolmiulotteiselta. Hauskaa. Tätä lisää.
Kuvat siitä Modinista ja muokkaukset omasta takaa.

2 kommenttia:

noora kirjoitti...

en aikonut(taaskaan, pahoitteluni x)) kommentoida, mutta sitten pläräsin sivun yläreunaan ja näin uuden kuvan ja oli pakko. : D aivan upea banneri. :>

blandad. kirjoitti...

kiitti :)!