19.10.2008

Saimin syysretki

Viime viikonloppuna vierailin kissojen kanssa porukoilla ja pääsimme nauttimaan pienen annoksen täyshoitoa ja maaseututunnelmaa. Ohjelmassa oli syömistä, saunomista, itse tutustuin neulekoneeni saloihin ja kissat nuohosivat nurkkia sen kuin ehtivät. Saimi, tuo uljas mustapantteri, pääsi myös ulkoilemaan sunnuntain kuulaassa iltapäivässä. Saimia on siitä kiva ulkoiluttaa, koska se liikkuu reippaasti valjaissa paikasta toiseen, kun nynny-Ninni kyhjöttää paikallaan ja itkee ja pyytää sisälle.

Saimi valppaana syömässä ruohoja.

Ihanat marjat.


Onko koira kotona? Rapistunut vanha koirankoppi oli hyvin, hyvin jännittävä.


Porukoiden kissa, Kalle, saa liikkua vapaasti ulkona. Kallella huvitti suuresti puskissa jolkottava Saimi, joka joutui olemaan valjaissa.Kalle seurasi meitä koko ajan, tarkkailen huvittuneesti vähän matkan päästä ja aina välillä hyökäten leikkisästi tiukkailmeisen Saimin kimppuun, joka sähähti ja jatkoi matkaa.
Mutta kaikki kiva loppuu aikanaan, niin Saimin ulkoilut kuin kylästelyt maalla. Sain nauttia koko junamatkan takaisin Helsinkiin Saimin "mauh, mauh, mauuuh"-ääntelystä. Kotonakin Saimi vielä maukui ja kurnutti, ilmeisesti ilmaisten tyytymättömyyttään kotiinpaluuseen. Onneksi kotona odotti catnip-tyyny, jota oli kiva makostella.Cat's love catnip. Kyllä.
Ei kommentteja: