24.10.2008

Sitä oikeaa etsimässä

Tämän syksyn yhtenä vaatteisiin liittyvänä projektinani on ollut löytää mahdollisimman monikäyttöinen, mutta silti väristyksiä aiheuttava neuletakki. Täydellinen yksilö. Kaupat ovat täynnä erilaisia neuleita, yhtäkkiä tuntuu olevan valtava tarjonnan paljous, mutta silti sitä sopivaa ei vaan ota löytyäkseen. Tilasin elokuun lopussa mielestäni ihan hyvän yksilön Ellokselta. Sen toimittaminen kuitenkin venyi ja venyi, kunnes tuskaannuin tilauksesta ja peruin sen, mutta samalla vaihdoin toiseen malliin. No, sen sain todella nopeasti, mutta en ollut erityisemmin tyytyväinen ja aion palauttaa sen, koska olen etsinyt jo niin pitkään niin voin odottaa vielä jonkun aikaa.

Tiedän millaisen haluaisin. Mustan tai harmaan, palmikkoneuletta, miksei kirjoneulettakin, iso kaulus tai huppu, ehkä vetoketju, napitkin voi olla, ehkä vyö tai sitten ei... materiaali pitää olla kiva ja hinta sellainen että pystyn sen hankkimaan.

Viittamainen, mustavalkoinen kirjoneule paksulla vyöllä voisi olla kiva.
Tai merimieshenkinen 2-rivinen, jossa on kuitenkin kaulusta ja pituutta.

Ihana lörppökaulus ja väljä malli, värikin on sopiva.

Harmaa, palmikkoneuletta, huppu, isot napit, isot taskut.. tässä alkaa olla jo kaikki kohdallaan.

Kirjoneuletta, iso kaulus... tämä voisi tosin olla pidempi.

Kirjoneuletta, kaulus, roikkuva malli... pidän.Kaikki neuletakit löytyivät BikBok-merkin sivuilta. Ihan uusi tuttavuus ainakin minulle. Varsinkin edellinen neuletakki näyttää tässä houkuttelevalta. Tosin en ole pitkä ja laiha eikä minulla ole pitkää tukkaa ja ikääkin on liikaa, mutta silti. Näyttää mukavalta ja hyvältä. Ja takissa on myös taskutkin...

Tahtoo hippiponchon heti!
Mustavalkoinen kirjoneule yhditettynä siniseen pipoon... oijjoi.
Harmillista ettei juuri tämä BikBok yletä Suomeen asti, Ruotsista löytyisi... sitä ennen etsintä jatkuu. Ehkä vielä joskus löydän sen oikean.

Ei kommentteja: