10.11.2008

Designia cittariin

http://www.trendi.fi/content.aspx?article=482

Trendin nettisivut uutisoivat seuraavaa:
"McQ Alexander McQueen for Target -mallisto aloittaa Targetin Designer Collaborations- sarjan, jonka tarkoituksena on tuoda mainetta niittäneiden suunnittelijoiden luomukset kaikkien saataville, ja vieläpä edullisesti. Lisäksi ketju jatkaa Designer Initiative- sarjaa, joka esittelee nuorten lupausten suunnittelemia vaatteita. Aikaisemmin mukana ovat olleet sellaiset nimet kuten Luella Bartley, Proenza Schouler ja Behnaz Sarafpour.
McQ Alexander McQueen for Target syntyi brittiläisen rokkibändi The Duke Spiritin laulajan Leila Mossin inspiroimana. Malliston värimaailma liikkuu harmaan, valkoisen ja mustan sävyissä, sinisen ja kirkkaan pinkin tuodessa väripilkahduksia. Niitit, tatuointiprintit ja läpikuultava mesh- kangas koristavat mallistoa. Mallistosta löytyy muun muassa kapeita farkkuja, niitein koristeltu paitamekko, vetoketjullinen villatakki ja miesten smokkitakista lainaava bleiseri.Voi miksi Targetia ei ole Suomessa?"


Niin, miksi oi miksi ei ole? Kuinka mahtava idea, en tiedä tarkalleen millainen liike Target on, mutta visualisoin mielessäni kuinka mahtavaa olisi, jos suomalaisissa Prismoissa, Euromarketeissa ja Citymarketeissa myytäsiin designer-luomuksia? Tai nuorten lupaavien suunnittelijoiden malleja? Kohderyhmää luulisi löytyvän ainakin maakunnista, jossa vaatekauppoja on suhteessa vähemmän ja isot marketit ovat suosittuja ostospaikkoja. Kun asuin Rovaniemellä, teimme kavereiden kanssa ostosretkiä Prismaan ja Cittariin ja se oli ihan hauskaa. Talvella otettiin pulkka mukaan ja reippailtiin, ostokset roudattiin takaisin keskustaan pulkassa :) Mites ois, jos marketeista saatais samalla ruuat ja oikeat trendireleet?

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Targetissa muutaman kerran shoppailleena sanoisin, että se on kyllä juurikin niinkuin paikallinen Prisma tai Cittari... Tai sellainen kuva ainakin minulle jäi :) Ja olisihan se kyllä ihan mukavaa jos noista kaupoista saisi desgn-vaatteita... Ainakin sitten kehtaisi myöntää shoppailevansa vaatteita automarketeista! :D

blandad. kirjoitti...

Joo mulla oli vähän sellainen mielikuva, että Target saattaisi olla samaa tasoa kyseisten markettien kanssa. Tosin se vain vahvistaa sitä mielikuvaa, kuinka mahtavaa tälläiset yhteistyöproggikset voisivatkaan olla...