27.11.2008

Ihana Jenni

Olin eilen Tavastialla Jenni Vartiaisen keikalla. Jenni on niin ihana, kaunis, lahjakas, etten ehkä kestä :) Ei liene yllättävää, jos mainitsen, että keikalla oli todella paljon eri ikäisiä miehiä.
Ensimmäisen biisin ( Tuhannet mun kasvot ) alkaessa meinasin alkaa itkemään. Joskus lokakuun alkupuolella, kun oli tosi vaikeaa, kuuntelin Jenniä repeatillä ja itkin. Ei siksi, että laulut olisivat niin surullisia, vaan sitä omaa tilannettani. Päinvastoin Jennin levy lohdutti kovasti, lauluissa on surullista fiilistä, mutta myös paljon toivoa. Jenni, sä kosketit mua! Ja sitähän se musiikki on parhaimmillaan, koskettaen eri tavalla eri ihmisten elämää. Noh, onneksi itkua ei tullut ja pääsin hetken yli ja nauttimaan keikasta.
Eilinen keikka oli sinällänsäkin ihana, koska linjasta poiketen mukana oli myös akustista osastoa ja Tunnoton -laulussa mukana oli myös banjonsoittaja! Ja Jenni Vartiaisella on ihan käsittämätön ääni, ei voinut kuin vain ihailla. Ja samaan hengenvetoon pitää muistuttaa, kuinka mahtava akustiikka Tavastialla on. Oijjoijjoi. Pitäisi käydä siellä useammin...Uusin video Malja löytyy http://www.youtube.com/watch?v=AI-bSJwicXE siinä pääsee kurkkaamaan live-meininkiä
Omat sivut www.jennivartiainen.fi
ja kuva www.mtv3.fip.s Ja se Jennin tukka!!!! Tahtoo kanssa sellaisen!!!
p.p.s Jos joku pyörittelee silmiään, että daah miten siis voi muka alkaa poraan jossain keikalla, niin sanottakoon että itkin Gwen Stefanin keikalla Early winterin aikana... minkä sillä mahtaa jos itku on herkässä... toisinaan ehkä vähän liiankin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jenni on paras ja ihana!!! Ja mulle kans se tukka ja heti!!!

Annu kirjoitti...

Itsekin olen aivan kauhea itkupilli! Kerran esim. jossain reggaekeikalla meinasin alkaa itkemään, kun tajusin että olen siellä bailaamassa parhaan kaverini kanssa ja elämä on niin ihanaa. Olen melko nolo :D