29.11.2008

Ihanuusmekko

Tahdonvoimani ei riittänyt IVANAhelsingin klubimyynneissä. Pidättäydyin kiusauksista torstaina, mutta ilmeisesti toinen visiitti paikanpäälle oli liikaa ja eilen astelin suu hymyssä kotiin tälläinen paketti kainalossa:


Sain muuten selkeästi lisää katu-uskottavuutta paketti kainalossa ;)

Tyynyliinat olivat edullisia. Nämä sointuvat sisustukseen.

Karkkipinkkiä mekkosta ihastelin jo torstaina, mutta eilen en enää päässyt sen yli. Vaikka hinta kirpaisi, niin kaikesta huolimatta se oli edullinen ja mekko todella mieluinen. Perustelin ostosta myös kotimaisella tuotannolla ja eettisillä arvoilla.Mekossa on mukavasti väljyyttä ja huomioitavaa isot taskut! Hilipatihippan! Kun vedän tämän päälle, ei kukaan voi erehtyä luulemaan minua synkeäksi persoonaksi, eihän?

Hihoissa on laskostuksia olkapäillä. Pääntiellä on kuminauharypytystä.

Tarvittaessa taskuun mahtuu vaikka pienikokoinen kissa (tai isompikin orava).

Klubimyynnit jatkuvat vielä huomiseen asti.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

aah ja iih mikä mekko. itsekin kuolasin tuon kuosisia mekkoja ja muuta (esim. ne värikkäät neuleet, nam nam!) eilen ja tänään, mutta päädyin pinkkivalkoiseen leukalukkolaukkuun, jota olen ihaillut monesti, mutten ole ennen raaskinut ostaa. Tyynynliinat tarttuivat mukaan myös.
en meinannut eilen uskoa silmiäni, kun menin ivanaan ja siellä oli sattumalta klubimyynti............ hmmm, pitäisköhän käydä vielä huomennakin?

ps. tätä blogia on aina niin mukava lukea

blandad. kirjoitti...

http://blandad.blogspot.com/2008/06/because-pink-is-my-favourite-colour.html

Onkohan meillä samat laukut vai valitsitko sen toisen mallin?
Kannattaa liittyä postituslistalle, niin saa mailia aina kun jotain kivaa tapahtuu :)

p.s ja kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

Samanlainen laukku löytyy minultakin. Ihanan ihana, käytännöllisen kokoinen ja kaunis. :)
Ihmettelin tosin sitä, että noita pinkkejä laukkuja oli niin paljon vielä myynnissä. Onko pinkki ihmisten mielestä vähän hurja väri (laukulle) vai mistähän moinen johtuu.
Ja tyhmänä joudun kysymään, että mitenkähän sinne postituslistalle pääsee, kun ei ainakaan ivanan kotisivuilta löytynyt linkkiä tai muuta semmoista?

blandad. kirjoitti...

Tai sitten ihmiset ei vaan ymmärrä hyvän päällä?
Postituslistalle pääsee ainakin jos kirjottaa nimensä "listalle" jos asioi Campuksella, mutta oletan että listalle pääset jos laitat aiheeseen liittyvää mailia pirjo@ivanahelsinki.com eli Pirjo Suhoselle, jolta kantismailit sitten tulevaisuudessa tulevat :)