19.11.2008

Kirppislöytöjä ja muutama muu

Kotona on meneillään "muuttuva sisustusprojekti", jonka seurauksena olen potenut verhokriisiä ja muutakin kriisiä, koska kotona ei näytä sellaiselta kuin haluaisin... tein reilu viikko sitten uudet tyynynpäälliset Ivanan kangaspalasta, jonka ostin ehkä 0,50€:lla ystävämyynneistä. Tykkään näistä paljon:) Hapsullinen kangaspala on neliömäinen "vaate", sen voisi laittaa vaikka seinälle, en vain tiedä olenko "sen tyyppinen ihminen"... se on kuitenkin kulkeutunut jossain matokudelaatikoissa porukoille ja pelastin sen sieltä... Saimi pääsee useimmiten kuviin, koska se touhuilee päivisin kanssani, samaan aikaan kun Ninni vetää zetaa vaatekomerossa.

Sitten kirppislöytöihin:

Ihanat pienet lautaset maksoivat yhteensä 0,90€. Otin ne alunperin kissoille ruokalautasiksi, mutta päädyin laittamaan ne muuhun käyttöön, esim. kynttiläalusiksi.

Peltipurkki on enkkutekoa, varmaankin vanha karkkipurkki? Ihastuin koristeisiin, hintaa oli korkeintaan pari euroa. Marokkolaistyyppinen lyhty ei ole kirbeltä, mutta sointui muuten kuvaan. Se on löytö Ideaparkin Minimanista :)

Rakkauteni puisiin venäläisiin lakka-astioihin kukoistaa. Näitä tuotiin kai jossain vaiheessa oikein urakalla tuliaisiksi Suomeen ja nykyään näitä on joka kirpparilla. Tykkäsin mansikka-aiheisesta koristelusta ja parin euron kappalehinnasta, näistä tuli hyviä korupurkkeja... Helsingissä näistä pyydetään muuten maltaita, maakunnassa näitä saa puoli ilmaiseksi...
Sitten ehkä paras löytö: mokkaiset saappaat 0,50€! Ovat itseasiassa paremmassa kunnossa mitä kuva antaa ymmärtää, lämpöiset jaloissa ja kaikinpuolin muutenkin erittäin hyvä 50 centin ostos. Hyvät peruskengät, joissa ei ole mitään ihmeellistä, mikä tekeekin niistä niin hyvät. Ja nämä ovat selkeästi taika-kengät, koska ne mahtuivat tälläiselle paksupohkeelle kiinni!
Kirpparilöytöihin kuului vielä uusi metallinen vetoketju, erivärisiä nahkapaloja tuleviin projekteihin ja aito vintage talvitakki, jonka jouduin jättämään vielä porukoiden huomaan: se on tekoturkiksen oloista materiaalia, väriltään turkoosiin vivahtava vihreä, pitkä, paksu, painava. Hihat ovat vähän turhan leveät, mutta muutoin varsin hieno takki hyvää, vanhaa suomalaista tekoa! Otin riskin ja pesin sen pesukoneessa, mutta onneksi se kesti vesipesun... nyt vain odottelen, josko tänä talvena saataisiin kunnon pakkaset ja saisin sen käyttöön.
Kävin muuten sunnuntaina kaverin kanssa Valtterilla, mutta mukaan ei tarttunut mitään: ihmisiä oli aivan liikaa, enkä pystynyt keskittymään mihinkään, koska kaikki energia meni ihmisten väistelyyn... kirpparilla asioiminen on kuitenkin shoppailun aateliaa minulle... paljon kamaa pienillä hinnoilla. Ja se löytämisen ihanuus!
Mutta nyt hommiin.

Ei kommentteja: