7.11.2008

Materia on ihanaa

Blandadissa on ollut viime aikoina todella hiljaista. Olin oikeasti ihan tosi lähellä jotain burn outia, koska harjottelu vei niin paljon aikaa ja energiaa ja sen päälle vielä ongelmainen parisuhde. Nyt molemmat ovat siis ohi, ja olen vapaa :)

Pitkin syksyä on tullut osteltua jos ja vaikka mitä. Tosin huomaan, että nykyisen lähes kaikki ostamani asiat ovat joko a) alennuksesta b) kirpputorilta/Uffilta tms.


Gina Tricotin alennuksesta "kuvisopeneule" 4,90€.


Myssyt KappAhlista eri alennuksilla ja tumput normihintaisina hennesistä. Ihanat tupsut! Mulla oli pitkävartiset neulehansikkaat, mutta kappas kun toinen niistä hävis jo. Oon muuten löytänyt tänä syksynä myssyt ja niiden tuoman vapauden tukanpesuhelvetistä (eli päivittäisestä pesusta).

Tämän neuletakin löysin ihan vaan omasta vinttikomerosta ja lisäsin kuvan, koska taas tälläinen meleeraus on ajankohtaista. Plussana pitkä malli ja korkea kaulus. Takki on siis alunperin niinkin mediaseksikkäästä paikasta kuin Vapaa Valinnasta ehkä vuodelta 2004 ja hintaa ei varmaankaan ollut paljon. Kannattaa siis säilöä vaatteita kun ne kuitenkin tulee taas.


Ostin Lindexin alesta housut ja pähkäilin "ota kaks maksa yks" tarjouksen kanssa, kun mitään sopivaa kaveria ei päntseille tuntunut löytyvän. Päädyin hätäpäissäni tähän peruspaitaan, vain todetakseni että tämähän on käytössä tosi kiva. Jeij. Housuista ei oo nyt kuvaa, mutta ne on siis sellaset ns. farkkumaiset "löysät reidestä, korkee vyötärö, kapeet lahkeet", tosin ei mun päällä.
Siellä työharjottelupaikassani oli kerran kuussa myynnit, jossa myytiin siis mallikappaleita ja ostonäytteitä pilkkahintaan. Ensimmäisen kerran missasin, kun kukaan ei ollut kertonut niistä mulle, toisella kerralla mukaan lähti mm. ylläoleva todella sininen tunika. Tämä on mahtavan sähkönsininen ja hieman väljä, joten siinä on kiva mekkofiilis. Hihansuista piti tosin ottaa sisään. Samalla kerralla ostin sitten 3 mekkoa, joista yks tosin menee ehkä eteenpäin, kaks muuta on mustia arkikäyttöisiä trikoo/neulosmekkoja. Aijjoo ostinhan myös niittivyönkin silloin...

Pari second hand löytöä, pinkkikuviollinen on tosin jo syyskuulta. Se on myös todella iso ja TieRackin mallistoo.

Viimeisimmistä myynneistä lähti mukaan huiveja. Nyt joku tarkkasilmäinen saattaa tunnistaa missä oon ollut harjottelumassa, mutta sillä ei nyt sinällänsä oo enää väliä, kun se loppui jo :) Huom! Bongaa kuvasta Saimi.

Osana läksärilahjaa sain violetin glitterhohtoisen huivin ja kangaskassin. Nyt on huiveja kerrakseen.

Myynneistä punainen olkalaukku... maksoin 2€. Tykkään tosi paljon.

Viimesimmissä myynneissä keskityin pelkkään asustepuoleen ja kahmaloin järkyttävän määrän koruja. Osan laitoin sivuun ja lahjoittelen eteenpäin, tässä kaikki ne jotka pidän itse. Asetin itselleni myös nyt 3kk:n koruostolakon, muuten hukun rihkamaan.
Oli muuten mahtava fiilis, kun sai tonkia sellaisia isoja muovilaatikoita, jotka olivat täynnä erilaisia koruja... kyllä siinä materialistin sydän hakkasi ja jossain vaiheessa oli vain pakko lopettaa ja palata töiden pariin. Korut maksoivat siis 1€/kpl... muutenkin nuo henkilökunnan myynnit olivat jännittävä kokemus: ihmiset tunkivat ja suunnilleen repivät vaatteita käsistä. Ne olivat kuitenkin uusia ja todella, todella halpoja, joukossa yksittäiskappaleita ja sellaisia, joita ei saa Suomesta.

Loppuun vielä hauska 2€ kirpparilöytö eli keraaminen korurasia Kreikasta, aidolla 24k kultauksella.

Ei kommentteja: