9.11.2008

Oh so lazy sunday


Olen viettänyt mahtavan laiskaa sunnuntaita. Ja mukavan hauskaa viikonloppua.
Lauantai alkoi ihanalla kahvilla:) paljon espressoa, paljon kuumennettua+vaahdotettua maitoa, ripaus sokeria ja kanelia pinnalle - ah! Oli herkullisempaa kuin kuva antaa ymmärtää.
Ainoat viikonloppusuunnitelmani liittyivät UFF:in euron päivään. Torstaina poikkesin jo parin euron päivillä. Koitin rajata ostoksia lähinnä juhlavamman vaatetuksen suuntaan, koska arkiperusvaatetta on paljon jo ennestään.


Ohut musta paita, jossa värikkäät glitterraidat ja pussihihat. Juhlava ja hieno paita, mutta kun koitin lähteä tässä baariin, tuli liian täti olo... ei siis kuitenkaan bilevaate.

Ihana mekko oli kanssa 2€. Tästä muokkautuu jotain aivan muuta, koska se on liian pieni, liian pitkä ja kuitenkin liian seventies... mutta kuosi on ihana ja helma on muuten kellotettu!


Todella turkoosi (kuva vääristää) 55% polyesteri 45% villainen kasarimekko euron päiviltä. Ihastuin väriin ja ajattelin, että tästä voisi muokata jotain.
Kasa vöitä euron kappalehintaan. Vasemmanpuolimmaisesta tulee laukunhihna, pantterivyö on hieman rikki, mutta korjattavissa... nahkavyö on ehkä miesten, mutta hyvä perusvyö... vöitäkin alkaa nykyään olla jo, vuosi sitten en omistanut ainuttakaan :)Ril's kauluspaita ohutta viskoosia, myös euron. Ajattelin, että tämä voisi päätyä äidille, on omaan makuun vähän turhan asiallinen (pienoinen kauluspaita-ahdinko), mutta ajattelin että laadukkaasta paidasta voi maksaa euron.
Muutoin Uffitukset menivät tänä vuonna verhojen puolella, hankin punaisen pitkän kudotun ja ison kasan sahraminkeltaisia, eri mittaisia verhoja, jotka eivät sitten yhtään sovikaan kotiini :D ehkä niistä voisi ommella tyynynpäällisiä... tai kavereille kauppakasseja joululahjoiksi. Yllättävää kyllä, kun päädyin Roban Uffiin siinä yhden maissa, oli suurin osa alakertaa ehditty jo tyhjentää! Fredalla oli paremmin vaatetta jäljellä. Poikkesin myös Hakaniemessä, mutta käännyin pois koska paikalla oli törkeä jono ja liikaa jengiä. Ihmiset ostivat valtavia määriä vaatteita. No, hyvä sinänsä että vaatteet menevät kiertoon ja ehkä osa tuotosta päätyy hyvän asian vuoksikin.

Muutoin viikonloppu meni vallan mukavasti, perjantai-ilta meni lastenteatterin ja Mäkkärin merkeissä, eilen päädyin jopa baariin tanssaamaan jalkani kipeiksi. Sunnuntaina ei pedata sänkyä ja makoillaan koko päivä - varsinkin jos tuppaa hieman väsyttämään tuo tanssiminen... Tytöt ihanissa Finlaysonin Kroko-lakanoissa. Ninni on erityisen söpö, huomaa ihanat mustat pisteet viiksien juurissa. Mamin söpöys!!! Pusspuss.

Ei kommentteja: