20.11.2008

The Olsen twins

Mistä aiheista keskustelevat normaalit, 27-vuotiaat korkeasti koulutetut kaupunkilaisnaiset, jotka ovat tunteneet toisensa jo lapsuudesta asti? Päivän polttavista aiheista? Politiikasta, ihmisyydestä? Ehkä joskus joo. Mutta monesti jutut saattavat "lipsahtaa" niihin hieman vähemmän tärkeisiin, joskin sangen viihdyttäviin juttuihin:

Yksi suosittu puheenaihe minun ja ystävieni keskuudessa on julkkikset ja erityisesti kaukaiset tähtöset. Brad Pitt & Angelina Jolie, Britney Spears... ja sitten yksi lempiaiheistani:

The Olsen twins:


Harmittomat kaksostyttöset, jotka ovat eläneet julkisuudessa koko pienen ikänsä.
Heidän kasvuaan aikuiseksi on seurattu tarkasti.
Heillä on oma vaatemerkki ja heitä pidetään trendi/muoti/tyyli-ikoneina.
Kirjojakin on julkaistu.
Paparazzit seuraavat heitä kaikkialle.
Yleensä aina normaalielämässä Olsenit liikkuvat aurinkolaseihin sonnustautuneina.
"Älkää nyt kuvatko minua!" Elämä on yhtä edustamista...
... juhlaa ja gaalailtamaa toisensa jälkeen.
Siispä kysymys kuuluu: ovatko Olsenit cool?
Taannoin kaverini heitti närkästyneen kommentin toisesta kaverista "Mä en ala jos sen mielestä ne Olsenit on jotenki Mageita!" Itse taisin alottaa keskustelun "Kun ne Olsenit on niin väsyneitä ja sen (eli siis kaverimme) mielestä ne on mageita!" Tämän jälkeen nauroimme "vakavalle keskustelullemme :D :D :D Pistimme myöhemmin tämän kolmannen kaverin koville ja mielipide Olseneista oli kutakuinkin " No siis tota, emmä siis haluis olla ne, ja onhan ne vähän noloja, mutta tavallaan ihan cool ja onhan ne silleen muodikkaita, asuu New Yorkissa ja silleen..." eli lopullista varmuutta kaverin mielipiteestä ei tullut. Aiemmin hänen suustaan on kuultu mm. "Ne Olsenit on noloja, stailaa ittensä ku menee viemään roskia, hei haloo, ja sit on silleen Pliis älkää kuvatko mua!" NIMENOMAAN!
En henkilökohtaisesti jaksa käsittää tätä Olsenien hypetystä, tai muoti-ikoni asemaa. Mielestäni Olsenit ovat vain aliravittuja rimppakinttuja, jotka pukeutuvat useisiin kerroksiin, tukat hapsottaen, isoja merkkibägejään roikottaen ja käyttäen aina ylisuuria aurinkolaseja, joissa näyttävät vielä enemmän isopäisiltä kärpäsiltä. Jos he lupautuisivat pukemaan päälleen jotain minun suunnittelemaani, en silti todellakaan kieltäytyisi, sillä heidän media-arvonsa on valtava. Toisaalta hieman säälittää tyttörievut, joita on riepoteltu julkisuudessa heidän koko elämänsä ajan, tosin heidän tileillään makaavat miljoonat saattavat hieman lohduttaa. En usko, että on kivaa tulla kuvatuksi koko ajan, missä vain. Enkä usko, että heidän tarvitsee välttämättä maksaa juuri mitään merkkivaatteistaan tai -laukuistaan, joten helposti sanottuna apinakin on muodikas, jos on varaa/mahdollisuus pukeutua. Mutta mutta, kieltämättä tytöillä on ihan hauskoja ja kekseliäitä yhdistelmiä, joista on tullut isoja trendejä, joten täysin tyhjästä vedettyä tämä ihannointi ei voi olla...ehkä heillä on kuitenkin hyvä maku ja tyylitajua...
Äh! Ehkä en sittenkään pysty muodostamaan lopullista mielipidettä... mutta sillä välin, asiasta voi aina keskustella ;)
p.s harhaluulojen välttämiseksi ystäväpiirissäni siis keskustellaan myös politiikasta, ihmisyydestä, taloudesta, mediasta, taiteesta, kirjallisuudesta, teatterista jne. jne. mutta myös näistä kevyemmistä aiheista ja samaa suosittelen lämpimästi kaikille muille.
kolme viimeistä kuvaa www.mary-kateandasley.com & aiemmat www.olsen-fan.net

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

HAH :D Osu ja uppos ;)

blandad. kirjoitti...

:D :D :D On taito osata nauraa itselleen (ja kavereilleen), joten naurakaamme kaikki yhdessä!

Anonyymi kirjoitti...

Seli seli toi p.s.

blandad. kirjoitti...

joo, niin on, mut pidetään silti kulissia yllä.

Anonyymi kirjoitti...

Hmm, itsekin aina puolustaudun miehelleni että "puhutaan me muustakin", kun hän ihmettelee, että emmekö muuta jaksa ystävieni kanssa jauhaa, kun turhia julkkiksia ja muotia...Ja me kun puhumme niin paljon muusta!

Politiikasta puhumme mekin: Kuinka edustava presidentti Niinistö olisikaan? Taasko Karpela vaihtoi miestä? Ja missä ovat komeat kansanedustajamiehet? Kulttuuria: Katoitteko Täydelliset naiset eilen? Mikäs se oli se hyvä kappale siellä baarissa viime perjantaina? Ja: Katoitko se South Park- pätkän youtubesta, jonka linkitin sulle?
Ja tietenkin taloudesta ja sen onnettomasta tilanteesta: En mä voi ostaa tota kun visa-laskua on jo muutenkin. I-H-A-N-A-T, ostasin heti, jos ois tonni tilillä. Ja: Mä ostin ihana mekon, tarvitaan bileet, jotta pääsen pitämään sitä...Etää näin minulla ja ystävilläni

p.s. Yllättävää, mutta me emme puhu Olseneista, yksi ystävistäni ei varmaan edes tietäisi ketä he ovat:)

blandad. kirjoitti...

Viime sunnuntailta Idols-puintia:
- Miks toi Kalle on tuolla?
- Kuka siitä tykkää?
- No pikkutytöt tykkää, oon miettiny tätä ja tullu siihen tulokseen, että ne tykkää siitä kun se on tommonen epäseksuaalinen ja siinä suhteessa vaaraton. Vähän niinku mäkin tykkäsin sillon joskus Jason Priestleystä niin paljon.
- Hei toi on muuten hyvä pointti
- No kattokaa sitä, ei herätä mussa mitään tunteita, ei mitään seksiä!
- Niin toisin kuin Pete, se on hot.
- Tai Koop!