29.11.2008

Stockholm calling!

Kello heilahti sunnuntain puolelle eli tänään on siis se päivä, jolloin lähden elämäni ensimmäistä kertaa Tukholmaan! Jeeee. Ja ulkomailla olen käynyt viimeksi 4 vuotta sitten, joten ehkä on aika poistua maasta... kyseessä siis Päivä Tukholmassa -risteily, jonka kaverini sai toiselta kaveriltaan ja nyt me neljä onnekasta pääsemme matkaamaan ilmaiseksi:) Koko homma tuli aika äkkiä ja yllättäen, joka tekee tästä vielä kivempaa, lähes spontaani ja erittäin piristävä reissu keskellä kamalinta aikaa vuodesta.
Jee jee. Pienessä ajassa ehtii sopivasti kierrellä kauppoja, katsella ja ihmetellä. Laivalla luvassa seisovan pöydän antimia, koska kyseinen juttu on niin sopivasti kitch että se on pakko toteuttaa.
Ajattelin pakata kevyesti ja pukeutua suurimman osan ajasta uuteen Ivanamekkoon. Nähtäväksi jää, maltanko olla sitten kuitenkaan pakkaamatta liikoja... päivällä pitää muistaa vielä käydä hakemassa apteekista matkapahoinvointilääkkeet... kisuillekin löytyi heti luotettava hoitaja, joten Stockholm here I come!

kuva löytyy täältä

Ei kommentteja: