22.12.2008

Haven't I seen this before?

Marraskuun jenkki-Ellessä oli äkkiseltään katsottuna kivoja juttuja. Mutta. Nämä esiteltiin fashion trends osiossa, mutta joko jenkit tulevat nyt vähän jälkijunassa tai sitten vaan omasta mielestäni näitä on nähty jo pidemmän aikaa... tiedä häntä. Toki muoti kulkee sykleissä ja yhä nopeammin ja nopeammin, mutta. Silti. Jotenkin outoa.

"Snow storm" esitteli kirjoneuletta, lumitähtiä ja jääkarhun... valkoinen takkikin on kovasti hieno, mutta hopeiset platform-sandaalit ovat... maybe too 90's for my taste.


"She's crafty" on kirjailuja, ristipistoilua, pompulaa, virkattuja yksityiskohtia, väriäväriäväriä... nämä tulevat aina tasaisin väliajoin, tässäkin on nyt jotenkin ysärin alkupuolen fiilistä... mutta jotenkin piristävää aina nähdä jotain näin kukertavaa. Jos halajaa kirjavista paloista koostuvaa neuletakkia, niin sellaisen voi bongata kenties kirpparilta tai etsiä ohjetta vaikka vuosien 1992-1994 käsityölehdistä.
"Killer wale" ja mitä ihmettä, leveä vakosametti näyttääkin hyvältä. Luulin että olin vetänyt vakosametista totaalisen yliannostuksen 2001-2003, mutta nähtävästi oikeassa mediassa, oikein esiteltynä... pussihihat on yksi 2000-luvun jutuista, ovat olleet jo niin pitkään pinnalla ja näköjään yhä.

"In stiches" ja värikkäät palanahkajutut! Iiiih. Tosin näihin pätee "less is more" -ajattelu, eli ehkä yksittäinen juttu riittää ja sitten mustaa tai harmaata kaveriksi. Mietin aina hetkittäin mikä voisi tulla seuraavaksi muotiin ja koen suurta iloa, kun joku "ennusteeni" ilmestyy markkinoille. Mutta, toivon, että muotiin ei enää tule ulkoilukankaasta valmistetut pitkät hameet, joka pussitettiin kiristysnuorein helmasta/sivuista ja siinä edessä oli iso kengurutasku. Olivat muotia joskus 1998 vuonna. Siihen yhdistettynä platform-kengät, lyhyt ja niukka trikoopaita printillä tai neule, tukka kahdella ponnarilla ja mahdollisesti vielä aurinkolasit ajamassa hiuspannan virkaa. Ei, ei ja ei. Eihän?

Ei kommentteja: