12.12.2008

Ikkunakoristetta

Tämän viikon maanantai oli taas kamala mätöpäivä :( joten ilahdutin itseäni pienimuotoisella shoppailulla. Kiersin Hakaniemen ja Sörnäisten Fidat, otin Kurvista ratikan Arabialle ja kävin Iittala/Finlaysonin tehtaanmyymälöissä, Pentikillä ja Arabian kauppakeskuksessa Hong Kongissa ja Tarjoustalossa! En tosin ostanut juuri mitään ja ne mitä ostin, oli lähinnä tarpeellista tavaraa asteikolla deodorantti-hiuspinnit-lamput-kissanruoka. Fidalla en ees jaksanut katella vaatteita, kun mulla on niin paljon kamaa vaatekomero täys ja pitäis koittaa käyttää entisiäkin joskus... Stockalla on täksi jouluksi tarjolla niiiin ihania "vanity christmas"-koristeita, mutta no money... ja sitä rataa. Tarjousladosta ostin tälläistä koristejuttua, joka on alunperin ajateltu pöytäliinaksi... boring!

Kisut innoistuvat taas kamalasti, niinkuin aina. Ihanaa ja kimaltelevaa juttua... ne innostuu vaikka kattilasta, kunhan se on uus, haisee oudolta ja laitetaan lattialle. Ninni muuten maistoikin jo vähän tota, muovi rapsahteli mukavasti suupielissä... Olin kattonut tätä samaa juttua muuallakin, mutta Tarjiksessa se oli halvinta eli 4,99€. Pakkaus sisältää 2m:n palan ja saatavilla kultaisena tai hopeisena.

Mulla oli suuri visio, että viritän sitä tuuletusikkunaan, piti leikata hieman pois reunoista, mutta tuli ihan hieno! Jeij. (Tossa kuvassa näkyy muitakin hienoja juttuja eli pieni pehtoori-pannu, Klaus Haapaniemen kahvipurkkikuvitus Pauligille, ikiaikainen teepurkki ja pieni kahvimyllysysteemi, jonka olen saanut lahjaksi... koska olen kahvinarkki, tykkään kaikesta kahvi/teeasioihin liittyvistä jutuista... how suprising!)


Valo tulee läpi kauniisti... harmi että "kauniit maisemat" nyt vähän peittyy... höh!

Joo ja lopuks vielä jotain pientä kivaa, mitä sain Fidalta: lehdet 0,20€/kpl. Elle on lokakuulta eli vain pari kuukautta vanha. Barbie vuodelta 1987. Se oli niin hauska ja nostalginen, että oli pakko ostaa ja se aiemmin postaamana Tuaregien päällikkö oli huvittavuudessaan parasta. Tossa lehdessä seikkaillaan myös Kiinassa, että aika internationaalia. Ellessä oli Sofia Coppolaa ja Marokkoa, vieläpä samassa jutussa. Enough said.

Ei kommentteja: