7.12.2008

Juhlintaa mekossa ja muutakin

Eilen juhlittiin itsenäisyyspäivää ja kaverini synttäreitä. Synttäreiden pukukoodi oli juhlava, tai ainakin niin käsitin.

Juhlissa pitää olla paljon koruja ja kimallusta...
Sydänkoru on harjottelupaikan myynneistä eurolla, helmet olen tehnyt joskus omin pikku kätösin, muut kirpparilta.

Juhliin pukeudutaan mekkoon - tämä pitäisi olla sääntö!
Omani muodostui tällä kertaa IVANAhelsingin birdring-malliston ihanasta kuosikankaasta. Kangas maksoi 15€/m ja ostin sitä metrin, koska ajattelin, että kyllä sitä nyt voi sijoittaa 15€ kankaaseen, kun sillä hinnalla ei välttämättä saa edes t-paitaa. Nyhjäsin mekon kanssa aivan liian kauan, siihen pisteeseen että meni totaalisesti hermot ja aika loppui kesken, joten vuoritus jäi toiseen kertaan. Hihat olivat nätimmät, työstetymmät, mutta eivät sopineet näihin käsivarsiin, joten päädyin pikaiseen paniikkiratkaisuun. Ja kangas meni aika tiukille, mutta tavoitteena oli saada mekko siitä palasta, jonka ostin. Kuva vääristää nyt ehkä, vyö (Uffilta euron päiviltä) tulee rintojen alle, eli mekko on siis empirelinjainen ja pituus polveen. Noh, kiukkukohtauksesta huolimatta mekosta tuli kiva ja siinä kelpasi juhlia. Olin ajatellut, että olisin voinut laittaa kuvan, jossa mekko on päällä, mutta sellainen jäi ottamatta ja tänään ei enää jaksa...

Hienosteluni jatkui tekoturkilla, joka on siis kirpparilöytö. Se on ehtaa vintagea, sijoittaisin sen 1950-luvun loppuun ja perusteina takin malli ja merkkilappuset vuorissa. Malliltaan takki on hivenen a-linjainen, hihat ovat ajanhenkisesti aika suuret. Takki on hieman liian väljä, mutta sopi mielestäni mekkoon, helmikorviksiin ja nutturaan. Matsku on paksu, villapohjainen tekoturkis, väri kaunis sinivihertävä ja tämä kuva on niin kökkö ettei mitään rajaa. Kamerani on ihan syvältä. MUTTA synttärikemut olivat kivat, baarijatkot kivat ja muutenkin onnistunut ilta.

Illan toiset juhlat, ne vähän tunnetummat, jäivät nyt lähestulkoon katsomatta, kun tunaroin mekon, hiusten, meikkaamisen ja kiukuttelun kanssa. Muutamia mekkoja ehdin nähdä ja tämä Minna Kaupin taisi olla nätein:

Tänään oli hieman väsynyt, mutta kiva päivä: lenkkeilyä, hyvää kanasalaattia, osallistuminen meedioistuntoon (----) ja kahvittelua + joulusuklaata. Kyllä elämä on välillä jännää :)

Ei kommentteja: