20.12.2008

Satuja, muumeja ja musiikkia

Viime päivinä olen ollut superkiireinen! Nähnyt lomalle lähteviä kavereita, tehnyt joululahjoja, juossut postissa, leiponut pipareita, hoitanut asioita jne. Huh. Nyt olen jalat kipeänä ja jouluruuhkajumitusshoppailuun väsähtäneenä! Hain lisäenergiaa kylvystä, jossa luin kynttilänvalossa ja kuuntelin yläkerran muusikon pianosävellyksiä.

Tänään kävin piiitkästä aikaa kirbellä eli Valtterilla. Olen varannut uuden vuoden jälkeen pöydän itsepalvelupuolelle ja tarkoituksena oli mennä hakemaan niitä hinnoittelulappuja, mutta mukaan tarttui jotain pientä...
Lapsuudesta tuttu Raul Roineen Satuja kirja, lähinnä vain Rudolf Koivun ja Maija Karman ihanien kuvitusten takia. Hintaa 2,30€ ja kirja loistokunnossa. Muumikuvioidut mehulasit olivat euron kappalehintaan, ajattelin ensin antaa lahjaksi Muumien ystävälle, mutta en raaskinutkaan luopua :D Muumit rulettaa.
Tykkäsin jo lapsena Koivun piirroksista. Iiiih. Huom! Viuhka!

Seuraavaksi Arabialle ja tehtaanmyyomälöihin. Finlaysonin puolelta tarttui mukaan metri valkoista markiisia, todella hyvä laatu (!) ja halpaa sekä Nuuskamuikkuispyyhe joulupakettiin. Oli pakko pyytää lahjapaperia mukaan, kun näin että siinä Muumeja myös!

Postista CDon.comin kimppatilaus ja omat levyt: Marie Antoinette leffan soundtrack (oijjoijjoijjj) Amy Winehousen 4levyn boxi, jossa on esikoislevy Frank+siihen kuuluva bonuslevy ja Back to black+bonuslevy. Mukana myös vihkonen, jossa levynkansikuvat, historiikkia ja lyriikat.

Seuraavaksi kysymys kuuluukin: Why oh why, Amy?


Vaikka Amy on Back to blackin ilmestymisen aikaan hyvässä kunnossa, tyyli kohdalla ja muutenkin kiinni elämässä, tekee silti ihan tosi pahaa katsoa ekan levyn kuvia, jossa Amy näyttää niin terveeltä, kauniilta ja ... joo. Whatever. Jos haluaa pilata kaiken ja slowly killing herself with that shit, niin siitä sitten vaan.
Onneksi jää musiikki ja levyt.
Nyt takaisin lahjojen pariin. Onko mukavampaa tapaa viettää koti-iltaa kun askarrellessa ja katsoessa dvd:ltä Frendejä?!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

paljonko maksoit nuuskis-pyyhkeestä? ostin myös finlaysonin tehtaanmyymälästä muumi-pyyhkeen hintaan 23e ja citymarketissa myytiin samoja 14.90e, voitko kuvitella?!

blandad. kirjoitti...

Voin hyvinkin kuvitella. Pikkupyyhe oli vitskan.