28.12.2008

Tapanintansseja ja salaisia projekteja

Hiljaiselo blogissa jatkuu, olen yhä lomailemassa ja pidäyttäydyn hieman irrallaan netistä.

Tapaninpäivänä matkasin iltasella Tampereelle ja kävimme kaveriporukalla yöelämässä. Oli piristävää, vaikka aluksi uushelsinkiläiset olivat Tampereen railakkaassa menossa niskat jäykkinä. Iloksemme totesimme, että "tampereen taalerin" kurssi oli edullinen ja hyödynsimme edullisia tarjouksia baaritiskillä. Lopulta päädyimme paikkaan, jonka nimi oli Gloria. Pitkästä aikaa tunsi itsensä todella nuoreksi :D Joo-o, hauskaa oli.
Majapaikkamme oli muuten todella hyvillä mestoilla ja parvekkeelta näkyvät maisemat ensiluokkaiset. Ehkä saan jossain vaiheessa kuvamateriaalia. Eilen päivällä jalkauduin sitten Koskikeskukseen ja hieman kaupungille, mutta ilo loppui lyhyeen kun iski väsymysmasennusdarra ja halusin vain pois :( shoppailuinto hiipui ja ostin vain jenkki-Voguen,
jumankekka noi lehdet on kalliita!Asiasta rasioihin: piti tulla nettiin katsomaan edellinen jakso "Muodin huipulle"-ohjelmasta, thanks to netti-tv. Tänään tulee muuten myös Narnia! Jeeeeeee. Narnia jeeeee! Ja tässä myös piti hieman googlettaa kuvia tulevaa projektia varten:

Ihminen tarvitsee projekteja ja tämä seuraava liittyy (yllättäen) marokkolaiseen kuviointimaailmaan, puutöihin ja kissoihin. Mikäli se onnistuu, esittelen tulokset myöhemmin. Mikäli ei, vaikenen iäksi tästä projektistä :D Iskä on tosin luvannut avustaa.
Nyt matkaan Muodin huipulle!

Ei kommentteja: