8.1.2009

Eikö taaskaan mikään kelpaa?

Olen missannut nämä alennusmyynnit aika lahjakkaasti. Tällä hetkellä vaatteet eivät jaksa innostaa, vaikka johonkin olisi jopa varaa. Mietin, eikö taaskaan mikään kelpaa, kun pyörähdin eilen pikaisesti hennesillä... ei vaan juuri nyt tee mieli mitään. Ehkä se johtuu osittain siitä, kun en varsinaisesti käy juuri missään ja sitten kun käyn, riittävät tähänastiset vaatteeni vallan mainiosti.
Selailin huvikseni nettikauppoja ja leikin "jos olis nyt ihan pakko ottaa jotain..." -leikkiä.
Asokselta voisin ottaa hauskan röyhelöhihaisen neuleen, jossa on tatuointia muistuttava ankkurikuvio. Denimmekko muistuttaa kaapua, mutta näyttää jotenkin ihan minulta. Käyttäisin tämän kanssa mustia muovikoruja. Pikkuruutuinen rusettipaita on söpö, muttei liian virallinen tai hieno.


Forever21. (Kun voisikin olla!) Olen syvästi mieltynyt kissaeläinkuoseihin, en tosin omista tällä hetkellä enää mitään, kun myin leopardineuleenkin kirbellä pois. Tosin ainoastaan siksi, että se kutistui hieman pesussa. Pikkuruinen tekoturkistakki olisi hieno ja älytön Suomen ilmastossa. Niitein koristeltu liivi olisi ihan magee. Eläinkuosinen, polvipituinen kynähame voisi olla myös hauska. Ja kuvan kaltaisista saappaista olen hieman haaveillut. Ne olivat muotia viimeksi silloin, kun olin yläasteella :).
Lopulta voin kai huokaista helpotuksesta ja todeta, että kyllä, pidän yhä vaatteista ja kyllä, jos olisi pakko ottaa niin aina löytäisin jotain kivaa. Mutta joskus on vielä kivempaa huomata, ettei oikeastaan tarvi juuri nyt yhtään mitään.

Ei kommentteja: