31.1.2009

Eilinen

Eilen oli ihan hyvä päivä. Vietin varmaan lähemmäs kolme tuntia sairaalassa, oli leikkausta edeltävä käynti ja juttelin hoitajan, nukustuslääkärin ja kirurgin kanssa. Nyt onkin aika selvää miten homma menee. Helpotti suunnattomasti. Lisäksi friikkailu hitaasta leposykkeestä oli turhaa, koska sain kommentiksi "normaali nuoren ihmisen sydän". Jouduin myös käymään verikokeessa, joka sujui tällä kertaa ongelmitta. Kyllä vähän jännittää silti.

Vapauduttuani kävin seikkailemassa Rikhardinkadun kirjastossa (olen löytänyt kirjastot uudestaan, kun sain aikaiseksi maksettua tuntuvat myöhästymissakot ja olen taas vapaa lainailemaan). Lainasin sairaslomalukemista ja mm. tarinointia Vuokosta. Moderni nainen on hyvä perusteos, pukuhistoriaa jne.Viimeinkin muistin hankkia kalenterin, se on ollut mielessä jo pidempään. Päädyin A5-kokoiseen pahvikantiseen kierreselkäkalenteriin, jossa on siis joka päivälle oma sivu, paljon kirjoitustilaa. Jos nyt saisin elämää vähän enemmän ruotuun. Tykkään kirjoitella kalentereihin pieniä muistioita ja listoja, sekä merkitä jälkeenpäin jos olen ollut jossain. Eli vähän niinkuin pitäisin päiväkirjaa ja tämä sopii siihen hyvin. Tilaa on myös vaikka piirtää, sivuille voi liimata vaikka leffaliput jne. Kalenteri on lisäksi punainen, kannen puu hieno ja kaikenlisäksi se oli alennuksessa (ylläri, onhan kohta jo helmikuu...).

Ostin myös Paola Suhosen suunnitteleman Bambi-heijastimen, koska hukkasin edellisen :( Se oli valkoinen ja tippui jossain uuden vuoden vaihteessa, kun matkasin porukoilta takaisin Helsinkiin :( Tapaus jäi harmittamaan niin, että ostin nyt uuden, mutta vaaleanpunaisena. Oikeastaan se oli pakkorako, koska näin että niitä oli Suomalaisessa enää muutama jäljellä ja se maksoi siellä 9,90€ (maksoin edellisestä Campuksella 14,90€). Kuva on surkea, mutta Ninni söpö! Ninnin ilme on kysyvä: MIKS sä kuvaat????

Eilen kävin myös saunottelemassa, vuokrasin viimeinkin Juno-leffan ja näin monta ihanaa koiraa! Mutta nyt elämässä eteenpäin, iltaohjelmassa Euroviisujen edustajafinaalia ;)

Ei kommentteja: