17.1.2009

Kat von D

Miami Ink on kamala tv-ohjelma. Sitä katsoessa alkaa välittömästi tehdä mieli tatuointia, mielellään suurta ja värikästä. Ohjelmassa tehdyt kuvat ovat niin hienoja, että tuntuu vain luonnolliselta, että ihmisellä on tatuointi. HALUAAAAAN!
Olen aina ajatellut, että jonain päivänä otan tatuoinnin. Se tuntuu vain normaalilta asialta. Tatuoinnin pitää olla sitten kuitenkin sen verran mieluinen ja hieno, että sitä jaksaa katsella. Mieluiten haluaisin piirtää tatuointimallini itse, sellaisen jota muilla ei ole... Ja sillä pitäisi vielä olla merkitys... eli näistä jahkati-jahkati-jahkati-syistä minulla ei vielä ole tatuointia.

Kat von D oli ennen mukana Miami Inkissä, mutta saatuaan fudut hän sai oman ohjelman, L.A inkin. 26-vuotias mimmi on käsittämättömän hyvä ja tehnyt duunia viimeiset 10 vuotta. Ekan oman tatuointinsa hän teki itse ja se oli Misfitsien logona tunnettu pääkallo. Tunnettuja asiakkaita löytyy mm. iki-ihana Ville Valo! Lisäksi Kat on aika magee noin tyylillisestikin. Tatuointeja syvästi arvostava ystäväni kiteytti lyhyesti "kova muija".


Kat von D:n fanipaidat on mielettömän hienoja!!!!!!!!


http://www.katvond.net/ (kuvat ja muutenkin)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Miami Ink on kamala ohjelma!!! Ami on niin ärsyttävä... LA ink on paljon parempi! Tatuoijat siinä mielenkiintoisempia ja asiakkaat on jotenkin paremmin otettu huomioon telkussa :D