28.1.2009

Kevättakkimietteitä tammikuun lopulla

Kevät tulee, vaikka tällä hetkellä onkin aivan talvi. Kevät ja kevättakki, joka vuotinen projekti, jonka suunnitteluun käytän aikaa mutta aina se jää toteuttamatta.
Trenssi-henkisyys viehättää yhä. Oli se sitten muodikasta juuri nyt tai ei, erityisesti pidän leveästä helmasta. Vyötäröltä takki saa istua, hihat olla kapeat, mutta helmaa pitäisi olla, lähes kellomaisesti.
Harmaan takin helmassa on tarpeeksi runsautta. Mallikin näyttää sopivan ajattomalta, mutta kenties hieman tylsä.
Asoksen vaalea takki on ihan kiva, mutta en sitä sellaisenaan ostaisi. Tässä on nyt liian monta sovinnaista kohtaa, pienillä muutoksilla hauska helma olisi päässyt edukseen paremmin.
Asoksen sininen takki on jo mielenkiintoisempi, yksityiskohdat ovat kekseliäämpiä. Malli muistuttaa vanhanaikaista ratsutakkia. Jos tämä olisi denimiä, voisin haluta tällaisen. Tai sitten mustana, kultaisilla sotilasnapeilla.

Muistin että pian pitäisi tulla työharjoittelussa suunnittelemani takki kauppoihin! Tai no "pian", mutta parin kuukauden kuluttua... jännää.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi Heidi! Terveisiä työharjoittelupaikasta:) Malene trenssi saapuu myymälöihin helmikuun lopussa/maaliskuun alussa. On kampanjatuote, en ole vielä nähnyt mainoskuvia, mutta varmasti tulee hienot kuvat! Anki saapuu myymälöihin myös samoihin aikoihin.
t. Anne

blandad. kirjoitti...

Heippa Anne:)
Pitääpä käydä sitten kaupoissa kurkkimassa. Oon aina tasaisin väliajoin käynyt bongailemassa kaikkea tuttua, se on kivaa.
p.s kuten näkyy, tykkään yhä edellen isosta helmasta ja takapleateista;)