18.1.2009

Killing feet

Viime päivinä hommat ovat näyttäneet lähinnä tältä:


Hirveää yritystä, mutta ei mitään onnistunutta lopputulosta. Neljä epäonnistunutta ompeluyritystä ei paljoa mieltä piristä.
Mut joo, joskus menee paremmin ja niin edespäin.

Eilen oli kenkkupäivä ompelusten ja muiden suhteen, olin sopinut menoja ja sitten ei oiskaan huvittanut lähteä mihinkään. Onneksi menin, oli kivaa ja sain syödä kavereiden laittamia ihania ruokia! Tomaatti-mozzarellakeittoa, homejuustolohta ja perunamuusia ja marjarahkaa. Nam. Puhumattakaan juomista ;) Hajotin nimittäin oman punkkupulloni kavereiden rappukäytävään ja konttailin siellä sitten jälkiä siivoten ja manaten "että tämäkin vielä..."

Yöelämässä näin muuten tavallista enemmän julkisuudesta tuttuja henkilöitä! Tämähän on kysymys, jota sukulaiset usein esittävät, koska oletusarvona on, että jos asuu Helsingissä, näkee koko ajan julkkiksii.
Olen muutamana päivänä koittanut ajaa sisään niitä uusia nilkkureita ja eilen ne pääsi sitten tositoimiin... tuli tanssattua siinä määrin (ja nautin siitä tunteesta että olin kerran pitkä!) että jalkoihin sattui järkyttävällä tavalla. Onneksi otin vaihtokengät kotimatkalle, mutta jalat olivat siltikin aivan turtana ja kipeät, enkä saanut unta koska niitä vain särki. Mutta hauskaa oli!

Tämä päivä onkin mennyt vain hissutellessa kotosalla, jalkoihin sattuu, pohkeisiin sattuu ja väsyttää muutenkin hulluna. Tein mahtavaa ruokaa, josta olen vieläkin ihan fiilareissa. Muodin huipulle finaalin kakkososa oli huikea. Vaikka tiesin kuka voittaa, oli mahtavaa nähdä hienot kokoelmat. Niinkuin ohjelmassa monta kertaa mainittiin, tämä kausi oli todella huipputasoinen! Odotin Jillianin kokoelmaa, mutta täytyy sanoa että ehkä petyin hieman. Ramin iltapuvut olivat taas aivan käsittämättömiä ja Christian... noh, nuoresta iästään ja ärsyttävästä ulosannnista huolimatta kaveri on aivan käsittämättömän lahjakas!
Huomenna on taas mätöpäivä maanantai :( yäk. Mutta ehkä uusi viikko tuo tullessaan aina jotain uutta ja kivaa. Tällä viikolla tuli varattua lennot lappiin pääsiäiseksi. Sitä odotellessa :)

Ei kommentteja: