8.1.2009

Lyikkärillä

Lyikkäripiirrosta taas vaihteeksi :) Olisi ihanaa, jos armas skannerini suostuisi yhteistyöhön täydellisesti. Vaan ei. Koitin kuitenkin säätää kontrasteja mahdollisimman vähän. On harmillista että lyijykynän herkkä jälki ei pääse edukseen.

Olen saanut ihanaa palautetta ja kehuja piirroksista, joita olen tänne laittanut. En voi kun yleisesti kiittää mitä nöyrimmin... tuntuu jotenkin hieman nololta. Tykkään kovasti piirtää ja haluaisin olla paljon parempi, ja omissa kuvissaan näkee vain ne epäkohdat, virheet. Toki otan vastaan kritiikkiä ja palautettakin. Onneksi muotikuvitus antaa paljon vapauksia: vartalon mittasuhteita liioitellaan, fiilis voi joskus olla tärkeämpää kuin se, onko kuvassa kaikki "kohdallaan". Ei tarvitse välttämättä olla mikään paras piirtäjä, kunhan on innostunut.

Ymmärrettävistä syistä en julkaise täällä "parhaita" vaatesuunnitelmiani. Omat, mielestäni hyvät, ideani haluan säilyttää itselläni, jos joskus hyötyisin niistä ensisijaisesti itse. Jos piirrän, saatan piirtää vain satunnaisen asun ja se on osa piirosta. Ei välttämättä muotia tai edes tyylikästä. Joskus voin ottaa mallia jo valmiista asiasta, ehkä muokata sitä. Harvoin kuitenkaan kopioin mitään 1:1, koska olen liian laiska imitoimaan. Tästä syystä en ole ikinä ollut paras maisema/asetelma/muotokuva piirtäjä/maalaaja :)

Ei kommentteja: