10.1.2009

Naurattaa

Sartorialist on jo itsessään käsite, jonka jokaisen itseään kunnioittavan muotibloggarin tulee tietää. Hienojen, trendikkäiden ja coolien ihmisten joukkoon mahtuu myös paljon kaikkea todella hauskaa. Tässä muutama esimerkki:"Hei huomasitsä että sä lähit toppatakki päällä?"
"Joo kyl mä huomasin, mut aattelin että tämmönen kiiltävä toppis, jossa on vajaat hihat ois magee kukkahameen ja polvisukkien kaa."


" O-ou, siis mulla on niinku semmonen olo, että ois paperivene olkapäillä"

"Lainasin mun lihavan kaverin farkut, ku aattelin että ne ois mageet. Vähän tota vyötäröö piti kirrata eka, ettei tipu päältä."


"Okei voisko joku kertoo miten mä pääsen pois tästä? On vähän epämukava olo."


" Joo meitsi lähti tänne ihan vaan verkkareissa, mitä sitä ny turhaan panostaan."


" Mun tyyli-idoli on Grace Jones kasarilta. Mut tietty sillä erotuksella, että mä oon oikeesti mies. Mut mitä pienistä!"
Hei ihmiset oikeesti! :D :D :D :D

5 kommenttia:

Sofia kirjoitti...

Herranjumala! :D
Varsinkin tuo ilmiselvä mies-Grace-Jones.. on aika öh.

blandad. kirjoitti...

menettelis vielä, jos kenkiä ois miestenkengät...

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi vain, mutta juuri tuo mies on ihaninta mitä pitkään aikaan olen miesrintamalla nähnyt. Olen tosissani! Mitä väliä onko tyyli enemmän sille vai tälle sukupuolelle ominainen, jos se sopii kantajalleen täydellisesti? Tuollaisen sukupuolittuneen jäykistelymentaliteetin soisi jo joutavan romukoppaan, ainakin luovien ihmisten osalta, joiden olen luullut olevan poikkeuksellisen avarakatseisia.

blandad. kirjoitti...

Miehen ja naisen sukupuolisidonnaiseen pukeutumiseen on pitkät perinteet, jotka muuttuvat tietyssä määrin ajan saatossa, mutta on tiettyjä asioita, jotka mielletään aina tiettyyn sukupuoleen sidonnaisina. Näihin syihin vaikuttaa mm. kulttuuri.Kuvan mies muistuttaa kovasti Grace Jonesia joka oli yksi 1980-luvun ikoneista juuri siksi, että hän pukeutui todella maskuliinisesti ja esiintyi aggressiivisesti olemalla kuitenkin selkeästi nainen. Juuri tämä seikka tekee tästä kuvasta niin mahtavan ja "huvittavan" tietyllä tavalla, koska jollain tapaa ympyrä sulkeutuu. Tykkään unisex-muodista, olen tehnyt siitä gradunikin, tykkään siitä että juuri nämä mainitut sukupuolittuneet rajat paukkuvat suuntaan ja toiseen, tai vastaavasti siitä, että jotkut eivät korosta sukupuoltaan millään tavalla pukeutumisessaan.Tämän kuvan henkilö ei näyttäisi omiin silmiin ollenkaan niin jännittävältä, jos jalassa olisi miessukupuolelle oletetut matalapohjaiset kengät. Se, että mies pukeutuu naisille suunnattuihin korkeakorkoisiin kenkiin on tietynlainen statement, joka herättää erilaisia tuntemuksia erilaisissa ihmisissä.
En tiedä, ehkä se tekee minusta sitten umpimielisen jäykkäniskan,että minua huvittaa tämä kuva, mutta ainakin minulla on hauskaa :D

blandad. kirjoitti...

niin ja vielä: miespuolinen ystäväni kokeili kerran punaisia kirpparilta ostettuja avokkaita, jotka sattuivat olemaan sen verran suurta mallia, että ne menivät hänenkin jalkaansa. Hänellä oli päällään kapealahkeiset farkut ja hänen pitkät sääreensä saivat aikaan sen, että ne kengät näyttivät paljon paremmilta hänen jaloissaan kun omissani koskaan. Maailma on epäreilu paikka.