19.1.2009

Osaisinpa viheltää

Wohou!
Niinku olin manannut tätä maanantaita, mutta itseasiassa päivästä tuli ihan hyvä. Puuhakas, oon tehny niin paljon kaikkia juttuja että oon ihan poikki!

Kirjauduin eilen ekaa kertaa polyvore.comiin ja hihittelin vaan itekseni kuinka kivaa sen käyttö onkaan :D mutta en sit kuitenkaan ihan niin hyvin osaa vielä käyttää, että oisin saanut näkymään ton homman silleen kätsysti isompana. Joo joo, blogiin oli ihan helppo tuoda homma koodina, mutta sit se oli vaan tosi pieni ja linkki, jota klikkaamalla pääsee sitten sinne itse polyvoren sivuille... emmä tiiä, pitää nyt vielä reenata lisää. Jos joku haluaa neuvoa niin otan vinkkejä vastaan mielelläni! No, nyt siis kepulikonstein yritys fiilistellä taas kaikkea hienoa All Saintsiltä.


Haikailuvaatteita:

- MAGEE trenssi, joka ei kuitenkaan ole niin perinteinen, mutta on silti monikäyttöinen.

- pitkä neule. Mun juttu.

- hienot kengät. Mulla ei oo hienoja kenkiä :(

- musta, korkeavyötäröinen nappihame. Oon jumahtanu korkeavyötäröisiin hameisiin ja aion niissä pysyä vielä jonkin aikaa. Ehkä.

- lasten puolelta hauska pöllöpaita. Ei sillä että se mahtuis, mutta ideaalitasolla se on hieno.

- koristeltu toppi, jossa oli muuten vaalea silkkinen rusetti selässä. Tarvisin partyvaatteita... mulla ei oo ikinä mitään tarpeeks hienoa yöelämään.

- rönsyilevällä helmalla varustettu, painijaselkäinen ja oksennuksenkirjavamekko on taas vaan niin värikäs ja hauska, että ottaisin tämän heti jos saisin. hieno.

Tämä taas soi koko ajan päässä:

Ei kommentteja: