24.1.2009

Point party

Olin eilen kampaamo Pointin 20-vuotisbileissä yökerho Apollossa. Sain kutsun kaverin kautta, päivän varoitusajalla. Tilaisuuteen oli kutsuttu asiakkaita, yhteistyökumppaneita jne. ja yleisössä oli paljon taas niitä "tunnettuja kasvoja".
Hienot kemut oli :) Pointin pääjohtaja Pirjo Honkanen oli pukeutunut kauniiseen punaiseen iltapukuun, jossa oli muuten tosi komea laahus. Avecina toimi "klooni-Pirjo" eli drag-artisti pukeutuneena Pirjoksi. Tilaisuuden juonsivat Leena Sarvi ja Marco Bjurström, ohjelmassa oli mm. pitkäaikaisten työntekijöiden palkitsemista, Honkasen palkitsemista, kampaamon historiikkia, esityksiä...

Screeniltä näytettiin kuvia jne jne. Lopuksi esiteltiin Pointin ja floristi Jouni Seppäsen yhteistyössä tehdyt Haute Couture -henkiset kampaukset, jotka olivat niin hienoja... harmittaa että omat kuvat näistä ovat täysin surkeita.

Puvut olivat Jukka Rintalan käsialaa. Kampaukset olivat siis valtavia tukkalaitoksia, joissa oli mukana oikeita kukkia. Todella kauniita ja varmasti hyvin painavia, hentoiset mallitytöt joutuivat tosissaan kannattelemaan näitä :)
Bileiden dresscode oli juhlava ja ompelin eilen hetken mielijohteesta itselle uuden juhlamekon. Tällä kertaa olin sen verran fiksu (onnittelut minulle) että päädyin mustaan mekkoon. Matskut hain päivällä Eurokankaasta (matskuille tuli hintaa n.20€), mustaa jämäkkää denimiä, jossa oli seassa hopeista lurex-lankaa ja mustaa sifonkia.
Koska en taaskaan saanut hyvää kuvaa, en etu enkä jälkikäteen, tein kuvaavan piirroksen... sekään ei paras mahdollinen :( mutta joo. Periaatteessa olin ihan tyytyväinen lopputulokseen, tässä on nyt paljon jo aiemmin maailmalla nähtyjä "elementtejä", joita sitten vain yhdistelin. Lopputulos piti pitää simppelinä, koska tein mekon muotoilemalla ilman kaavoja (very professional, I say) ja aikaa oli 3,5h. Kotoa lähtiessä oli fiilis, että "onko tämä nyt liian gootti?" mutta bileissä suurin osa ihmisistä oli pukeutunut mustaan :)
Surkea kuvausyritys ruusukkeista...

Denim ei siis kiiltänyt noin paljon luonnossa.
Eli oikein oli hienot ja kivat kekkerit, Apollo oli ihan kiva paikka (en ollut käynyt aiemmin). Tosin vieläkin vähän ärsyttää eräskin pöytäseurue, joka mesosi kovaan ääneen ohjelman aikana. Saa sitä kännissä olla ja hauskaa pitää, mutta onko pakko HUUTAA? Huomionkipeyttä joo, but that's not chic.
Oijjoi, olisipa kivaa leikkiä seurapiiritoimittajaa ja mainita tyypit nimeltä, mutta olkoon :D
p.s 300 tekstiä täynnä!

Ei kommentteja: