16.1.2009

Puuhasteluja ja uusia hankintoja!

Mahtavaa. Tää viikko alkaa olla lopuillaan. On ollut turhauttavin viikko pitkään aikaan. Mutta yllättävää kyllä olen saanut kuitenkin asioita aikaan mm. lähetellyt työhakemuksia.
Ketkupäivä maanantaina ostin Accesorizen alesta paljettinaamion. Olin katsellut tätä aiemmin, mutta nyt luovutin kun hintaa oli pari euroa. Hieno. Sopii seinälläkin.
Olen koko viikon jumittanut tolla punaisella PIENELLÄ olkalaukulla, jonka oon ostanut aikoinaan kirbeltän hintaan 0,40€! Ton lisäksi mulla on ollut kangaskauppakassi. Mukavaa vaihtelua pitää välillä laukkua jota ei varsinaisesti tarvitse kantaa.

Ninni on ollut, kuten aina, söpöliini. Mussutipussuti.

Eilen käytin uusia kenkiä kotona sisällä. Nämä on tosi hyvät jalassa, mutta vierastan vielä jotenki näitä ja näillä ulos lähtemistä. Korkoa on 9cm (!!!) eli musta tulee ihan törkeä amatsooni näiden kanssa.

Eilen pidin myös pitkästä aikaa tuota kloorivalkaistua hametta. Punasta neuletakkia oon käyttänyt lähes joka päivä...

Näin nätisti Saimi pousas mamille. Saimi on muuten hirveä varasteleen ruokaa ja käy nuolemassa tiskejä. Se on ihan rikki kun joutuu oleen laihiksella.

Maanantaina mukaan lähti myös uusi lompakko, koska meni hermot siihen, että edellisestä tippui kaikki kortit ihan jatkuvalla syötöllä. Tämä uusi Mangosta halvennuksella. Köyhällä pitää olla hyvä lompsa (tai rahapussi, kuten itse nimitän kyseistä asiaa, vaikka ei tuo nyt pussi olekaan) ettei ne vähätkin rahat tipu sieltä eikö kortit varsinkaan, kun sit ei oo varaa uusia niitä :D!

Sitten, sain tossa torstaina pisteen iin päälle ja toteutin pitkäaikaisen haaveen ja hankin kirberahoilla uusia kankaanpainovärejä ja seulan!!!! (ja lisäks tollasen Dylonin värinapin, koska testasin viime viikolla ja huomasin että tollasella voi värjätä erittäin hyvin kylmiltäänkin)!

Seula on kokoa XS eli pieni ja tiheys on harvempi. Olin ostamassa tätä tekstiilisuunnittelijan avustuksella, joka totesi "sun kärsivällisyydellä toi harvempi on parempi kun sitä ei tarvi olla koko ajan pesemässä". Kouluaikoina käytin itse niitä tiheämpiä, koska niihin oli parempi valottaa, mutta tämän hankin lähinnä omiin kokeilun ja yksittäisprintteihin.

Sitten jo pääsin vähän kokeilemaankin... lopputulos ei nyt ihan ollut niin hyvä kuin ajattelin, mutta eiköhän tästä kehitytä...

Eilen muuten järjestelin mun jääkaapin alakaapin, tein inventaarion mausteille ja lisäsin "päivittäismausteisiin" (jotka siis sijaitsevat mikron päällä) lisää kanelia ja uutuutena kardemummaa, jota voin laittaa kahviin. Tein myös muuten ruokaa, joka oli paremman makuista kuin näköistä.
Kohti viikonloppua!!!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Millälailla valotat painoseulan "kotikonstein"? Ja mistä ostit seulan ja valotusemulsiota? Itseä kiinnostais kovasti kans tuollainen omatoimipainaminen.. Niin ja oliko seula kallis? :o

blandad. kirjoitti...

Ostin emotuotannon seulan Hobbypointista ja se maksoi jotain 15€, isommat suhteessa enemmän ja tiheämpi versio maksaa aina vähän enemmän. Uskoisin, että valotusemulsiota saa samasta paikasta myös. itse en valottanut seulaa, vaan tein paperikaavion. eli piirrän paperille kuvan ajatuksena miltä se näyttäisi painettuna ja sitten leikkasin ne osat irti, joista siis väri tulee läpi. kiinnitin paperikaavion seulan alapuolelle ja aloin painamaan.
Seulan valotus onnistuu kotonakin, kunhan on sopivat aineet, valotukseen sopiva lamppu ja paikka jonka saa pimeäksi.
Mutta vaihteleviin proggiksiin sopii paremmin paperikaaviot, jotka ei tosin ole niin pitkäikäisiä. myös esim. piirtoheitinkalvosta voi leikata kaavion, jota voi sitten pestä.