13.1.2009

Sanna Annukka for Marimekko

Taikamylly

Kanteleen kutsu

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania, vaikka valitettavasti värit eivät ole mieleeni. Harmi, että tuota alimmaista saa ilmeisesti vaan taidekankaana. Voi olla myös että olen väärässä...

Ihan asiasta toiseen, ootko käyny hetkeen Ivana Helsingissä? Onko siellä nyt mitään mukavaa? Kankaita, mallikappaleita ym. mitä opiskelijabudjetilla voisi ostaa :)(:

blandad. kirjoitti...

Joo mä käsitin kans, että toi Taikamaa on vain taidekangas ja kuulin, että hinta olis myös suhteellisen kova :O
En oo käyny siellä Campuksen liikkeessä nyt tämä vuoden puolella, mutta kangasmyyntiä ois tiedossa viikonloppuna Arabialla!

Anonyymi kirjoitti...

Harmi, koska tuo Taikamaa on hienoin mielestäni! :)

Ja kiitos tiedosta tuon Ivanan kangasmyynnin suhteen! Osaan ilmeisesti alitajuntaisesti aavistaa oikeat vkonloput tulla Helsinkiin... Pitää varmaan turvautua reittioppaaseen jos aion tuonne Arabiaan päästä, kun en ole ikinä käynyt...Jännittävää!

Nimim. Juntti Seinäjoelta!

blandad. kirjoitti...

Arabialle on helppo osata: esim. rautatientorilta bussit 68 ja 71 menevät suoraa oven eteen, ratikat 6 ja 8 menevät Taikin kulmalle asti, josta voi kävellä suoraan eteenpäin (Taikin ohi) kunnes tulee kohdalle. Samalla reissulla voi käydä Hobby Hallin myymälässä sekä Artebiassa (suomalaista designia), Iittalan ja Finlaysonin tehtaanmyymälöissä. Kolme jälkimmäistä sijaitsee siis siinä samassa entisessä tehdasrakennuksessa, jossa Taik on myös, näkyy iso piippu ja seinässä lukee ARABIA.