2.1.2009

Some pretty bows for some pretty ladies
Innostuin siis tekemään joululahjoiksi erilaisia rusettiasusteita. Ensimmäinen ja kaksi viimeistä ovat rintaneulapohjalla varustettuja, toinen on tuunattu hiuspanta ja kolmas on rannerengas. Materiaaleina nahkaa, silkkiä, strasseja, helmiä ja erilaisia kankaita, joita löysin kotoa. Pinkki rusetti on kokonaan nahkaa. Jos ompeleet ovat "mitensattuu" se kuuluu asiaan :) Itse tykkäsin eniten rannerenkaasta ja pinkistä rusetista tai siis ne onnistuivat parhaiten. Kai näistä ihan tykättiin...
Tein muuten itsellenikin rusettipannan, vain todetakseni kuinka viime keväänä disauttelin kyseistä asiaa... oijjoii. Niin se mieli joskus muuttuu.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vitsit miten upeita! osaisipa itsekkin taiteilla tollasia kivouksia :>

Maaria kirjoitti...

Tosi hienoja kaikki! Varsinki tuo violetinsävynen ja tuo rannerengas pisti silmään. Vois itekki jotain tuollasta rannerengassysteemiä kokeilla. Ostas vaan alennusmyynnistä jonku muovi/puurenkaan.

blandad. kirjoitti...

kiitän:)

Anonyymi kirjoitti...

Violetinsävyisen uusi omistaja pitää myös kovasti :D

sarakissa kirjoitti...

Oi, ihania rusettihörhellyksiä :) tuommoiset pikkujutut aina tarttuu mukaani kaikilta käsityömessuilta ynnä muilta. Rannerengas varsinkin on tosi hieno idea!

blandad. kirjoitti...

joo, olisi tarkoitus tehdä jotain pikkujuttuja kokeilumielessä myytäväksi...joskus... on niin paljon jo materiaalia valmiiksi kotosalla :)