23.2.2009

81st Oscars

Oscarit on taas jaettu. Palkinnot menivät mielestäni aika odotetulla tavalla ja I'm more than happy, että edesmennyt Heath Ledger palkittin roolistaan jokerina Yön ritarissa (Dark knight). Ledger oli roolissaan niin pelottavan hyvä, ettei suoritusta voi kun vain ihailla. Oscar menee pikkuiselle Matildalle. Slumdog millionaire pitäisi nyt nähdä, samoin Benjamin Button. Oli myös ihanaa, että parhaan naispääroolin Oscarin sai aina ihana Kate Winslet.

Kun kerrankin olen asialla suhteellisen tuoreesti (harkitsin myös katsovani lähetyksen suorana, mutta uni vei voiton...) voisin sanoa sanasen puvuista. Yllättävän homogeenista, jotenkin erityisen loisteliaat puvut tuntuivat loistavan poissaolollaan. En tiedä johtuuko lamasta vai mistä, mutta loppujen lopuksi puvut vaikuttivat jopa maanläheisiltä.
Penelope Cruzin puku oli vintagea ja pienistä hääpukufiiliksistä huolimatta aika ihastuttuva.
Marion Cotillardin puku on vähän siinä ja siinä, onko se hieno vai kamala suttukasa. Ehkä se on kuitenkin hieno.

Tykkäsin Miley Cyrus puvusta, vaikka vyön olisi mielestäni voinut jättää pois. Ehkä tämä on aavistuksen too much, mutta toisaalta ovathan kyseessä Oscarit. Mutta pidin tuosta helmasta kovasti.


Vanessa Hudgensin puku edustaa monia monia "kalanpyrstö" tai "merenneito" pukuja, joita näkyi pitkästä aikaa. Mustavalkoisista kukkakoristeista en ehkä pidä, mutta periaatteessa tämän mallinen puku on kaunis ja hyvin naisellinen.


Alicia Keysin puku taas edusti toista kategoriaa, jossa puvussa on kevyt, kerroksellinen helma ja laskostuksia ja/tai solmimisefektejä. Puvun väri on kaunis. Ja Alicia Keys on pupu.

Sarah Jessica Parkerin puku oli taattua prinssessaa, tyllihelmaa ja korsettiyläosa. Kaunis ja aika perinteinen pukutyyppi. Myös tämän tyyppisiä näytti olevan useita.

Brangelina. Angelina Jolien puku oli aika simppeli, mutta aina klassisen tyylikäs valinta. Sydänkaula-aukko on kaunis.

En tiedä pidänkö Kate Winsletin puvusta vai enkö, jotain kivaa siinä on, toisaalta taas jotain kummaa. Mutta Kate on ihana.

Tilda Swintonin puku oli hyvin kantajansa oloinen ja erottui joukosta, pisteitä siitä.

En taaskaan tiedä tykkäänkö Heidi Klumin puvusta, mutta siinä on kaunis väri ja jotain mielenkiintoista... Seal on ihku!

Odotan innolla koosteohjelmaa, joka tulee tiistaina Neloselta klo 21:00!

Ei kommentteja: