27.2.2009

Always some room for little peacocks in the end

Tarkoituksena oli mennä ihan vain katselemaan IVANAhelsingin klubimyynteihin. Mutta kävi taas jälleen kerran köpelösti. Jos näin on kerta käynyt useita kertoja aiemminkin, on ratkaisu joko pysyä poissa TAI budjetoida klubimyynnit talouteeni pysyvästi. Jotenkin vaan huumaannun edullisista hinnoista tai siitä, että ne näyttävät edullisilta, kun kolmenumeroisista päästään enää kaksinumeroisiin tai kun hinnat alkavat kakkosella tai kolmosella. Mutta, vaikka edellisistä kirjoituksista voisikin päätellä, en ole silti vielä kertaakaan tehnyt konkurssia ja aina olen ollut todella tyytyväinen ostoksiin. Jos olisin ollut rahakkaampi, olisin ostanut jonkun ihanaisen neulemekon tai muhkea neuleen, mutta better luck next time.


Tällä kertaa musta trikootunika/mekkojuttu, jonka edessä iso valkoinen printti. Alunperin tarkoitettu tosi oversize-malliksi, mutta tämä yksilö (kokoa 34, LOL!) istuu itseni päälle mukavasti, helma myötäilee ghettobootya ja yläosa jää silti väljäksi. Hintaa 35€, ei siis mitenkään paha.

Tämä taitaa olla ikisuosikkiani Fasaania.


HUOM! R I I K I N K U K K O J A ! ! !

p.s IVANAhelsingin klubimyynnit vielä tänään ja huomenna, Uudenmaankatu 15, Helsinki. Maanantaina liike on suljettu ja tiistaina myynnissä Lonely Tiger-mallisto!

Ei kommentteja: