19.2.2009

Arena

Tanskalaisen Arena-lehden kannessa lukee "Still til maend" eli vapaasti suomentaen 'tyyliä miehille'? En ihan hirveästi ole perehtynyt miehille suunnattuihin muoti/tyylilehtiin, mutta Arena vaikuttaa mukavalta keskitieltä. On perus tennarit-nahkarotsi-farkut-comboa, mutta myös vähän kokeilevampaa ja trendikkäämpää, mukana jopa pastellista preppyä. Tyyliä edustavat myös kello/tekniikka/elokuva/musiikkijutut. Viihteellistä luettavaa tuntuu olevan paljonkin, harmi kun rajallinen tanskankielentaitoni taas tulee vastaan... eikä urheiluakaan ole unohdettu.

Sisällysluettolon kuvitus miellytti jollain tapaa, vaikka kyseessä onkin vain simppeli kollaasi lehdessä esiintyvistä jutuista.
James Dean -tyyliä lehdessä tuntui olevan useaan otteeseen, mutta tämä kyseinen kuva on hienosta artikkelista, jossa on stailattu eri tukkatyylejä. Mustavalkoiset kuvat ovat tosi hienoja.


Farkkupaitainen kaveri on itseasiassa mainoksesta, vaatteet Marlboro Classics. Turkoosi puku on Guccin ja kuuluu "Pastel" kuvasarjaan. Väri on kaunis ja istuu slimmattu puku istuu hienosti. Voisi olla tosi hauska nuoren kollin juhlapuku, esim. rippijuhliin tai ylppäreihin.

Mukavan klassista tyyliä, joka vaan toimii aina.
Arena vaikutti tosi kiinnostavalta, voisin kuvitella että samantyyppinen lehti löytäisi lukijoita Suomessakin. Onhan meillä toki Veli-lehti, mutta Arena tavoittaa varmaan laajemman lukijakunnan.

Ei kommentteja: