13.2.2009

Gimme bags, lot's of bags!!!

En ole vieläkään oikein tervehtynyt, joten koitan piristää itseäni nettihaaveilushoppailulla. Mihinkään ei ole oikeasti varaa :( Poden aivan valtavaa materianhimoa, haluan kahmia ympärilleni uutta materiaa... eilen astioita ja kodintavaroita, tänään pitäisi saada uusia laukkuja.
Ja hölmöintä on, että kidutan itseäni nettikaupoissa, joissa nämä eivät edes maksa niin paljoa... ehkä se on siinä, että ne olisivat periaatteessa saatavilla.

Bongasin maanantaina yhdellä mummolla lähestulkoon samankaltaisen, kuin tuo kukkakuosinen laukku. Se oli niin hieno. Tahtoisin myös hippihenkisen azteekkiraitakassin, ihanat tupsut! Jonkunmoinen nahkainen pieni olkalaukku olisi kätevä ja nätti kevääseen... tai yllättävän söpö kukkakuosinen clutch iltamenoihin. Näissä kaikissa on muuten vahva 70's fiilinki! Groovy, baby!


Himoitsen nahkaista, simppeliä, ruskeasävyistä olkalaukkua, joka olisi mahdollisimman sevari. Hennesin laukkusessa on hieno punoshihna.

Hakusessa yhä edelleen hapsulaukku!!! Miten olis violetti? Ja palalaukku!!!


p.s Ärsyttävää, kun mulla on jossain porukoiden luona pieni, poronnahkainen olkalaukku jonka olen saanut tuliaisiksi Lapista joskus way back... sitä ei millään meinaa löytyä, se olis niin hieno!

Ei kommentteja: